Priser för kurser och föreläsningar på annan ort

F-skattsedel finns

Kurstiden sträcker vanligtvis sig mellan 9-16 eller 10-17, med ca 4o min avbrott för lunch. Lämpligt antal deltagare med hund är 6 st, och max är 8 st. Obegränsat antal åhörare. Arrangören ordnar kost och logi under helgen.

1 dag: 4500 kr plus moms, reseersättning samt kost och logi
2 dagar: 9000 kr plus moms, reseersättning samt kost och logi
Föredrag ca 2,5 timme: 3000 kr plus moms och reseersättning

Reseersättning: 18 kr/mil

Anmälan och/eller frågor via mail eller mobil 0733-541402.

Föreläsning i träning/prestationspsykologi

Det går också bra att boka mig för en föreläsning i ämnet mental träning/prestationspsykologi. Denna föreläsning riktar sig i första hand till lydnadsförare men går givetvis att applicera oavsett gren (eller sport). Här följer lite info om föreläsningen:

”Vad är egentligen mental träning och hur kan vi använda den för att skapa de tankar och känslor vi vill ha i olika situationer? Jag kommer prata en del om vikten av att och utvärdera träningspassen, både praktiskt och mentalt. Om det inte går riktig som jag tänkt, har jag då snabbt en Plan B att ta till?

 Vad har jag som förare för uppgifter för att på bästa sätt guida min hund genom träning och tävling? Vems ansvar är det att träningspasset blir bra? Hur gör jag för att se till att varje tävling blir ytterligare ett trappsteg i rätt riktning mot mitt mål? Och vad har jag egentligen för mål med det jag och hunden gör tillsammans?”