Privatträning

Jag kommer ta emot träningsgrupper  (och i viss mån även enskilda ekipage) för  mental coaching, träningsanalys, träningsupplägg samt praktisk träning – allt efter egna önskemål och behov. Vi diskuterar gemensamt igenom var den största förbättringspotentialen ligger och planerar efter det, och tanken är i första hand att hitta redskap för att öka prestationsnivån på tävling och höja ”lägsta nivån”. Vi ses här på Talludden och tanken är att vi ska följa upp och utvärdera med ett antal träffar under en period för att på så sätt se till att utvecklingen går åt rätt håll.

Det går att boka allt från en halvdag (3,5 timme) till en två heldagar beroende på antal deltagare och enskilda önskemål. För att varje ekipage ska få ut så mycket som möjligt av tiden så rekommenderar jag att man är max fyra vid varje träff. Är man flera än fyra  i träningsgruppen bör man boka två dagar för att hinna titta på alla delar och planera den fortsatta träningen på hemmaplan.

Har ni frågor och funderingar kring tid, upplägg mm, kontakta mig via mail så hjälper jag till helenelindstrom6@hotmail.com

Heldag på hemmaplan

Kurstiden sträcker vanligtvis sig mellan 9-16 eller 10-17 med ett kortare uppehåll för lunch. Tiderna är bokningsbara för träningsgrupper (2-6 pers) i tävlingslydnad och hålls här hemma på Talludden, Ullekalv. 

Heldag hemmaplan: 3500 kr

Enstaka timmar på hemmaplan

Enskild privatträning i tävlingslydnad hålls här hemma på Talludden, Ullekalv. 

Enskild träning  400 kr/tim (faktureras ej, kontant på plats mot kvitto)