Coaching för dig – eller kanske hela träningsgruppen! Tid efter överenskommelse.

Coachträffarna skiljer sig en del från de “vanliga” träningarna. Här fokuserar vi lika mycket på den mentala biten, träningsplanering/upplägg, utvärdering, mål mm, som den rent praktiska träningen på planen. Ett slags helhetskoncept för dig som har ambitioner på att utvecklas tillsammans med din hund – både på och utanför tävlingsplanen.

Kanske du redan har mål fast du inte riktigt vet hur du ska nå dem? Känner du att vissa tankar eller känslor sätter käppar i hjulet och hindrar dig från att bli ditt bästa hundtränar-jag?

På coachträffarna diskuterar vi kring den mentala biten, planerar och utvärderar träningen och sätter smarta delmål som leder dig framåt..

Vi kikar också på vad som behöver förstärkas rent praktiskt såsom moment, koncentration, attityd, momnetövergångar, uppställningar mm.

Tillsammans utarbetar vi en plan som passar både dig och din hund.

Hur ofta vi ska träffas bestämmer du/ni. Jag brukar rekommendera 4-6 gånger per år för denna typ av träffar, men det finns de som vill träffas oftare och även de som kommer mera sällan.

Pris: 550 kr/tim

Välkommen att höra av dig vid intresse! I stället för att fylla i anmälan nedan, skicka i stället ett mail på helenelindstrom6@hotmail.com och berätta lite om dig/er så återkopplar jag.