Sommarläger 2021 “High5 Obedience Camp”

Under sommaren kommer jag arrangera ett antal läger här på High5. Kurserna sträcker sig från lördag (kl 10-17) till söndag (kl 9-16) med avbrott för lunch.

Träningen kommer helt och hållet individanpassas efter varje ekipage – oavsett om det gäller tävlingslydnad, brukslydnad, helhet eller grundträning. Du som anmäler ska dock vara tävlingsinriktad och vi kommer blanda den praktiska träningen med teori och diskussioner kring träningsplanering, mental träning och tävlingsträning.

Träningspassen sker utomhus på appellplanen men vi kan även vara inomhus i träningshallen vid behov.

Max 6 ekipage per kurs

Kursavgift: 2500 kr/ekipage

Medtag egen lunch (mikro finns). Fika bjuder jag på.

Det finns möjlighet att ta emot ett par husvagnar/husbilar här på området om någon önskar.  I övrigt finns flera prisvärda och hundvänliga B&B i närheten.

Några kursplatser är redan bokade men på flera av kurserna finns det möjlighet att boka in hela träningsgäng om så önskas.

OBS! DENNA KURS ANMÄLER DU INTE TILL HÄR I FORMULÄRET UTAN VIA MAIL TILL helene@high5hundkurser.se    ANGE I MAILET VILKET DATUM DU ÄR INTRESSERAD AV.

När du fått bekräftelse på din anmälan betalar du in en anmälningavgift på 500 kr. Den avgiften är bindande och återbetalas ej. Resterande belopp faktureras några veckor innan kursstart.

Aktuella datum:

13-14 maj  FULLT

29-30 maj FULLT

5-6 juni  FULLT

19-20 juni FULLT

3-4 juli  FULLT

10-11 juli  FULLT

17-18 juli  FULLT

31 juli-1 aug FULLT

7-8 aug FULLT

21-22 aug FULLT

 

 

 

Vår 2021 Tävlingslydnad/brukslydnad

Det här är en helgkurs för dig som har viss erfarenhet av tävlings/brukslydnad – med nuvarande eller tidigare hund. Under lördagen kommer vi nörda in på momentet fritt följ (position, teknik, fokus, engagemang, flow mm) och försöka hitta rätt ”nycklar ” till varje hund och förare.

Under söndagen kommer deltagarna själva få välja helt fritt vad man vill ha hjälp med.

Den praktiska träningen individanpassas utifrån varje enskilt ekipage. Under kursen kommer vi också fokusera på vad vi som hundförare ger vår hund för information och vad vi – medvetet eller omedvetet – sänder ut för signaler i träningen.

Vårens datum: 

16-17 jan FULLT

20-21 feb FULLT

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fyra faktorer för framgång

Kursen bygger på boken “Från plan till plan – fyra faktorer för framgång

På den här helgkursen jobbar vi med de olika delar som behövs för att vara så bra förberedd som möjligt för tävlingssituationen. Kursen varvas mellan praktisk träning och teori/diskussioner kring fyra viktiga byggstenar som alla har stor betydelse för utveckling och ett hållbart resultat i både träning och på tävling.

-Momentsäkerhet

-Banor och kedjor

-Planera och strukturera

-Mentalt förarfokus

Vi kommer gå igenom samtliga delar både teoretiskt och praktiskt och du kan delta oavsett om du har en ung, oerfaren hund eller en mer rutinerad tävlingshund.

Datum 2021: 

13-14 feb  FULLT!

13-14 mars  FULLT!

20-21 mars  FULLT!

Datum 2022:

8-9 jan FULLT!