Glad Valborg på er alla!

10438624_10204010550654467_4844117990040905148_n

                                               Duktiga, fina ekipaget Sharon & Koe

Det är mycket nu…

När jag egentligen skulle vilja vara lite ledig och njuta av allt som har med våren att göra – ja då är det som mest hektiskt. Jobb, kurser, events, utbildningar…you name it. Roliga saker förvisso, men jag inser att jag missar mycket annat.

Racingsäsongen som drar igång nu till helgen till exempel, då Nicke kör premiärracet för året på Mantorp Park. Jag håller kurs både lördag och söndag så jag kan inte vara där och se honom, trots att vi bara bor 15 minuter från Mantorps racerbana. Men det kommer bli roliga kurser både lördag och söndag så det är inget synd om mig. 😉

I dag är jag i alla fall ledig och ska fördriva eftermiddagen på Nyköpings BK tillsammans med Sharon och Koe. Efterlängtat! Vi ska givetvis träna en del, men även sätta oss och reflektera över den mentala biten, och hur vi ska kunna bli vårt bästa jag, i både fram- och motgång.

E-kursen för Eva-Marie har verkligen givit mig många nya bra tankar kring att hantera mig själv – speciellt i motgång. Jag kan varmt rekommendera den kursen och mental träning är verkligen ett område som passar att lägga som en e-kurs. Jag tycker också det är en klar fördel att ha en ”lärare” som har erfarenhet av både hundsport på SM-nivå och andra sporter där det verkligen krävs mental styrka, och EM är väldigt frikostig med att dela med sig av sina egna erfarenheter. En ny omgång av kursen har just dragit i gång, men jag tror det fortfarande finns chans att hoppa på den. Är du intresserad så gå in på http://www.out-n-out.education/

Hoppas ni alla får en skön Valborg, och var rädd om igelkottarna!

nl

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Scroll to Top