Privatträning

Jag tar emot träningsgrupper och enskilda ekipage. Man kan dels boka tid för lydnads/momentträning (från grund-Cl 3) med sin hund men även för coaching där vi jobbar med ett helthetstänk kring mentala redskap, träningsanalys, träningsupplägg samt praktisk träning – allt efter egna önskemål och behov. Vi diskuterar gemensamt igenom var den största förbättringspotentialen ligger och planerar efter det, och tanken är i första hand att hitta redskap för att öka prestationsnivån på tävling och höja ”lägsta nivån”. Cochingen sker här på Talludden och tanken är att vi ska följa upp och utvärdera med ett antal träffar under en period för att på så sätt se till att utvecklingen går åt rätt håll.

Det går att boka allt från en timme upptill två (eller flera) heldagar beroende på antal deltagare och enskilda önskemål. 

Har ni frågor och funderingar kring tid, upplägg mm, kontakta mig via mail så hjälper jag till. helene@high5hundkurser.se

Heldag på hemmaplan

Kurstiden sträcker vanligtvis sig mellan 10-16 (med avbrott för lunch) men är flexibel. Tiderna är bokningsbara för enskilda ekipage och träningsgrupper (2-6 pers) i och hålls här hemma på Talludden, Ullekalv.

Heldag hemmaplan: 4500 kr

Enstaka timmar på hemmaplan

Enskild privatträning i tävlingslydnad hålls här hemma på Talludden, Ullekalv.

Enskild träning 600 kr/tim

Externa kurser

I mån av tid håller jag kurser externt på klubbar och föreningar.

Heldag 6500 kr + resa (30 kr/mil)

Scroll to Top