Kurser på High5

Glädje och kreativitet är för mig två viktiga byggstenar i hundträningen. Ett bra samarbete bygger inte på att man ska – utan att man vill! 

High 5 erbjuder i första hand kurser med inriktning på tävlings-och brukslydnad samt mental träning.

Löptikar är välkomna på kurs (tikskydd inne i hallen) – dock inte under höglöp.

Betalningsvillkor: I samband med att du får en bekräftelse på din anmälan betalas en anmälningsavgift in. Den avgiften är bindande och betalas inte tillbaka. Övrig kursavgift faktureras några veckor innan kurstillfället. Vid eventuell sjukdom eller akut skada på dig eller din hund betalas 80% av kursavgiften tillbaka om du uppvisar läkarintyg/veterinärintyg. Du kan dock själv sälja din plats vidare om möjligt. Om jag själv blir sjuk eller av andra skäl tvingas ställa in en hel kurs kan du ha avgiften innestående tills kursen återkommer eller om du inte har möjlighet att delta det nya datumet så återbetalas hela summan.

Det är inte alla kurser som läggs upp här på sidan utan en hel del lägger jag endast upp i facebookgruppen High5 Hundsporthall. Gå med där så du inte missar något!

/Heléne

Kurserna och träningarna hålls hemma på Talludden, Ullekalv (ca 2 mil söder om Linköping mittemellan Mjölby och Skänninge).

Här finns appellplan (50×50 m) och fina spårmarker runtomkring. Det finns också möjlighet att boka mig för kurser och föredrag till klubbar och privata träningsgrupper på annan plats.

Här finns också en uppvärmd träningshall på 10×24 m. Läs mer under ”High5 Hundsporthall”.

Avbokningsregler: I samband med att du får en bekräftelse på din anmälan betalas en anmälningsavgift in. Den avgiften är bindande och betalas inte tillbaka. Övrig kursavgift faktureras några veckor innan kurstillfället och vid sjukintyg/veterinärintyg återbetalas 80% av den avgiften. Om jag själv blir sjuk eller av andra skäl tvingas ställa in en hel kurs kan du ha avgiften innestående tills kursen återkommer eller om du inte har möjlighet att delta det nya datumet så återbetalas hela summan.

Aktuella kurser

Höst 2024 Uppletande av föremål&brukslydnad
2024 Tävlingsträning
2024 Fritt följ – teknik, takt och känsla
2024 Temakurs fritt följ & vittring
2024 Heldag Brukslydnad
2024 Tävlingskurs Startklass-Klass 1
2024 Lydnad för den lilla tävlingshunden
Ny kurs! Från plan till plan – fyra faktorer för framgång
Tävlingslydnad Klass 2-3
2024 High5 Sommarläger
2024 Coaching för dig – eller kanske hela träningsgruppen! Tid efter överenskommelse.
2024 Coaching online
Scroll to Top