Hundkurser

Foto: Sanna Krans

Glädje och kreativitet är för mig två viktiga byggstenar i hundträningen. Ett bra samarbete bygger inte på att man ska – utan att man vill! 

High 5 erbjuder i första hand kurser med inriktning på mental träning och tävlingslydnad. Flertalet kurser och träningar hålls hemma på Talludden, Ullekalv (ca 2 mil söder om Linköping mittemellan Mjölby och Skänninge).

Här finns appellplan (50×50 m) och fina spårmarker runtomkring. Det finns också möjlighet att boka mig för kurser och föredrag till klubbar och privata träningsgrupper på annan plats.

Här finns också en uppvärmd träningshall på 10×24 m. Läs mer under ”High5 Hundsporthall”.

Avbokningsregler: I samband med att du får en bekräftelse på din anmälan betalas en anmälningsavgift in. Den avgiften är bindande och betalas inte tillbaka. Övrig kursavgift faktureras några veckor innan kurstillfället och vid sjukintyg/veterinärintyg återbetalas 80% av den avgiften. Om jag själv blir sjuk eller av andra skäl tvingas ställa in en hel kurs kan du ha avgiften innestående tills kursen återkommer eller om du inte har möjlighet att delta det nya datumet så återbetalas hela summan.

Löptikar är välkomna på kurs (tikskydd inne i hallen) – dock inte under höglöp.

Det är inte alla kurser som läggs upp här på sidan utan en hel del lägger jag endast upp i facebookgruppen High5 Hundsporthall. Gå med där så du inte missar något!

/Heléne