2024 Coaching för dig – eller kanske hela träningsgruppen! Tid efter överenskommelse.

Coachträffarna skiljer sig en del från de ”vanliga” träningarna då fokus enbart ligger på praktisk träning. Här diskuterar vi kring de bitar som du/ni vill ha hjälp med även då det gäller den mentala biten, träningsplanering/upplägg, utvärdering, mål mm, som den rent praktiska träningen på planen. Ett slags helhetskoncept för dig som har ambitioner på att utvecklas tillsammans med din hund – både på och utanför tävlingsplanen.

Kanske du redan har mål fast du inte riktigt vet hur du ska nå dem? Känner du att vissa tankar eller känslor sätter käppar i hjulet och hindrar dig från att bli ditt bästa hundtränar-jag?

Vi kikar också på vad som behöver förstärkas rent praktiskt såsom moment, koncentration, attityd, momnetövergångar, uppställningar mm.

Tillsammans utarbetar vi en plan som passar både dig och din hund. Och du bestämmer själva vad ni vill prioritera vid de olika träffarna.

Hur ofta vi ska träffas bestämmer du också själv. Jag brukar rekommendera 4-6 gånger per år för denna typ av träffar, men det finns de som vill träffas oftare och även de som kommer mera sällan.

Pris: 600 kr/tim

Välkommen att höra av dig vid intresse genom att skicka ett mail på helene@high5hundkurser.se och berätta lite om dig/er så återkopplar jag.

Kursanmälan

Du anmäler dig till kursen genom att skicka ett mail till helene@high5hundkurser.se med följande information:

  • Ditt namn, e-post, telefon
  • Önskat datum om det finns flera alternativ
  • Information om din hund – ras, ålder, kunskapsnivå

Genom att anmäla dig till en kurs godkänner du följande bokningsvillkor: I samband med att du får en bekräftelse på din anmälan betalas en anmälningsavgift in. Den avgiften är bindande och betalas inte tillbaka. Övrig kursavgift faktureras några veckor innan kurstillfället och vid sjukintyg/veterinärintyg återbetalas 80% av den avgiften. Om jag själv blir sjuk eller av andra skäl tvingas ställa in en hel kurs kan du ha avgiften innestående tills kursen återkommer eller om du inte har möjlighet att delta det nya datumet så återbetalas hela summan.

Scroll to Top