High5 Hundsporthall

TRIVSEL & TRÄNINGSGLÄDJE

Min förhoppning är att du som besöker hallen kommer trivas och känna inspiration här tillsammans med din hund och dina vänner.

Hallen är belägen bredvid träningsplanen på Talludden, Ullekalv Skänninge -10 minuter från avfarten på E4:an. Parkering finns i direkt anslutning. Hallen är 10×24 m med ett litet hörn för teori och fika. Den är uppvärmd (14-17 grader) och underlaget är en ribbad filtmatta med gummi under. Det finns även ett antal speglar på väggarna runt hallen. Här finns all typ av material som behövs för lydnadsträning upp till Class 3, leksaker, samt 5 st hundburar att låna.

Morrhåret Hundsport har en liten försäljningsavdelning i anslutning till teorihörnan där du kan köpa leksaker, hundtugg, apporter, koner mm.

Det finns även böcker från No Limit Obedience, Jenny Wibäck och min egen bok ”Från plan till plan” att köpa i hallen.

Hallen går att boka mellan kl 08.00-21.00. Övriga tider efter överenskommelse. Det gäller även om du vill boka mer än 6 timmar i sträck. När du bokar och betalat kommer du få en kod till dörren. Får du förhinder måste du boka av din tid via sms 0733 541402 senast 12 timmar innan för att återfå din bokningsavgift.

Då man bokat hallen finns det även möjlighet att använda träningsplanen utanför som är 50×50 m. Meddela mig detta via mail i så fall. Fina spårmarker och strövområden finns i närheten.

Pris: Kl 08.00-16.00 – 175 kr/tim (vardag som helg)

Pris: Kl 16.00-21.00 – 225 kr/tim (vardag som helg)

Vägbeskrivning: https://goo.gl/maps/6vXSo1yveWH2

Att tänka på när du besöker hallen:

Då du svänger ner på grusvägen mot hallen, var snäll och kör sakta för att vara rädd om grannens lekande barn, katter och annat ”ömtåligt”.

Det finns en rastslinga på det stora fältet på vänster sidan av träningsplanen när du kör ner mot hallen. Tacksam om du plockar upp efter hunden. Soptunna finns vid ingången till fältet.

Direkt du kommer in genom dörren finns klädhängare och hylla för skobyte. Det finns även foppatofflor (eller liknande fula skodon) att låna om du råkar ha glömt inneskor och en handduk för smutsiga hundtassar.

Jag bjuder dig som tränar i hallen på fika och kaka. Dricka, choklad och lite annat smått&gott finns att köpa och kan betalas kontakt eller visa swish. Färskt vatten finns i kylen och i en dunk bredvid.

Även om man gör sitt bästa för att undvika att hunden kissar i hallen så kan olyckan vara framme. I så fall, markera området där hunden kissat och rengör noga med rengöringsmedel som står i den vita hyllan brevid träningsplanen. Löptikar är välkomna (dock ej under höglöp) om de har tikskydd.

Välkommen att boka! Har du frågor? Maila helene@high5hundkurser.se eller sms:a på 0733 54 14 02

Scroll to Top