Onlinekurs ”Vad händer mellan momenten?”

NY KURSSTART KOMMER FRAMÖVER!

Teknikträning och momentsäkerhet är en väldigt viktig bit då det gäller att prestera bra på tävling. Men kanske det lika mycket handlar om hur väl vi får med vår hund mellan startpunkterna och kan förbereda den så den är helt fokuserad på sin uppgift då vi ställer upp på nästa punkt. Det är just det sistnämnda som den här on-linekursen handlar om.

Upplägget är följande:

Kursen pågår under åtta veckor och vid fyra tillfällen (varannan vecka) lägger jag ut en film med övningar inför kommande två veckor. Min erfarenhet är att varannan veckas kurser ger deltagarna bra möjlighet att hinna träna, testa och utvärdera.

I samband med filmen lägger jag även ut skriftlig info som beskriver tanken med övningarna. De övningarna ska du sedan träna på, filma och lägga in i vår fb-grupp för att få feedback. Varje deltagare får skicka in en film per tvåveckorsperiod. Jag kommer återkoppla på din film och om du önskar kan övriga medlemmar i gruppen också ge feedback. Det väljer du själv.

Tanken med kursen är att varje deltagare ska hitta en egen strategi att vidareutveckla mellan momenten så det blir ett hållbart koncept i tävlingssammanhang.

Anmälan är stängd

Scroll to Top