Bra början på nya året

15799861_10154350074138237_7149464149537044974_o
Min fina vän <3      Foto:Daniel Eidenskog

Och helt plötsligt blev det nytt år!

Själv är jag ingen big fan av nyårslöften, men däremot brukar jag tänka till lite extra kring mina målsättningar och livsval inför varje nytt år. Det känns liksom som en bra grej att göra.

Som jag skrev i en tidigare blogg så kommer jag minnas 2016 som ett tacksamhetens år. Det har skänkt mig mycket glädje, bra insikter och en extra portion ödmjukhet. Jag har mycket att vara tacksam för, och eftersom jag är numera aldrig tar något för givet, så vill jag använda tacksamhets-känslan till att göra bra saker. Både för mig själv och andra. 

Jag vill bli bättre på att lyssna och förstå. Bättre på att göra saker för andras skull, utan en tanke på egen vinning. Bättre på att säga ifrån i vissa fall. Och så vill jag fortsätta våga tro på min magkänsla, en egenskap jag tycker mig ha utvecklat ganska mycket de senaste åren. 

I dag på nyårsdagen har jag haft några bra träningspass med vänner. Tarzan gladde mig lite extra genom att utföra det jag bad honom om med full koncentration och fokus på sina uppgifter (och som alltid med stor entusiasm), trots att vi haft en lite längre tids träningsvila. Go känsla som jag bygger vidare på inför kommande veckans pass.

Resten av eftermiddagen gick åt att planera kring lite nya roliga, utmanande projekt. Forts följer. 🙂

 

 

 

 

2 reaktioner på ”Bra början på nya året”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Scroll to Top