Cellavie Obedience Summer Camp

Det börjar dra ihop sig till sommarens efterlägtade lydnadsläger – Cellavie Obedience Summer Camp på Åkerby Herrgård  http://www.akerbyherrgard.se/. Tre dagar i en underbar miljö med massa hundträning och diskussioner samt kvällar med avsmakningsmenyer och trerätternsmiddagar. Kan det bli mycket bättre än så? Knappast!

Vi är tretton stycken lydnadsnördar, varav nio svenskar, en norska, en dansk, en finska och en ryska. Väldigt spännande! Vi har glädjen att bli sponsrade av Cellavie Dog Design http://www.cellavie-dogdesign.se som kommer dit med två representantner. Dom kommer vara med och kika på vår träning under söndagen, samt dela ut specialdesignade produkter till alla deltagare. Stort tack till Cellavie Dog Design!

Enda lilla smolken i bägaren är att jag inte kommer kunna ta med Mick. Han ska till veterinären i morgon för röntgen och genomgång då han fortfarande inte är helt återställd från sin hälta. Väldigt trist, och jag hoppas innerligt att dom inte hittar något knasigt på röntgen. Håll tummarna!

Så det blir Tarzan som kommer få åka med till Åkerby. Han behöver ju mycket träning i olika miljöer och med olika hundar, så det blir säkert bra för honom, även om mitt hjärta alltid blöder då jag måste åka iväg och lämna älskade Mick hemma.

I skrivande stund har det kommit in 105 svar på bloggtävlingen! Jag har haft två tävlingar tidigare på min blogg, men ingen gång har det kommit in över 100 svar. Kanske beror det denna gång på det fina förstapriset i form av Maria Brandels dvd ”Från valp till stjärna” som bygger på hennes bok med samma namn… Då det är så många som skickat in svar kommer det även delas ut två ”tröstpriser” till tvåan och trean. Vinnare meddelas på torsdag och tävlingen är öppen fram till torsdag morgon.

På tal om roliga aktiviteter… Den 1 september kommer Ditte ha invigning i sin nya lokal i Motala. Det blir en dag full med roliga uppvisningar och små clinics, samt representanter för olika företag som kommer vara på plats. Förhoppningsvis kommer även delar av lydnadslandslaget vara där. I skrivande stund har vi inte hunnit få klartecken från alla, men vi är en liten arbetsgrupp på fyra personer som hjälps åt för att göra detta till en trevlig dag. Sätt gärna en liten reminder i almanackan redan nu, för ni är så klart alla hjärligt välkomna!

Bilden på Mick är tagen av Sofia Edlind

8 reaktioner på ”Cellavie Obedience Summer Camp”

 1. Önskar jag vore en liten mygga som kunde sitta på din axel och insupa allt som sägs och görs på det där lägret. Så roligt ni kommer ha!

  Du ska veta att jag håller mina tummar hårt för att de inte hittar något allvarligt fel på Mick. Skrev du inte att han fick en smäll i fårhagen? Då är det säkert bara en muskelbristning ska du se. Hör gärna av dig i morgon när du fått svar.

  Sommarkramar Eva

  Ps. Så roligt med Dittes invigning. Vi kommer självklart!

 2. Gud så kul! Vad är det för läger? Har jag missat något, eller är det bara ””specialinbjudna””?
  Håller tummar och tassar för finaste Micken!

 3. Hoppas få en diger rapport efter lägret. Är det möjligtvis så att man har chans att få komma som åhörare en dag? Vilka datum är det?
  Precis som resten av fanklubben håller jag tummarna för att Mick snart är på banan igen. Och i vallhagen. 😉

  kram

 4. Man känner sig alltid lyckad när man åker från dig Helene! Du har en fantastisk förmåga att se möjligheterna i stället för begränsningarna. Tack!

 5. Helen & Thena

  Håller med Malin. Vissa har förmåga att skapa god stämning…
  Önskar dig och dina vänner ett superduperläger och vill också få rapport så fort du är hemma.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Scroll to Top