Del 5. Så kan en tävlingsdag se ut

Nästa inlägg kommer inte mindre än från den svenska mästaren själv – Madeleine Eriksson. En förare som jag tycker utstrålar mycket positiv energi och gott självförtroende. Madde och hennes Seven är också ett av de ekipage som kommer representera Sverige på NM inom kort. Lycka till och stor tack för att du tog dig tid att svara på frågorna!

Hur förbereder du dig på morgonen innan du åker till tävlingsplatsen?

Jag går igenom min komihåglapp på det jag har kvar att ta med mej till tävlingen. Allt annat finns redan i bilen ? Jag rastar Seven och pratar lite om vad och hur vi ska göra idag med go positiv energi. Lyckas alltid att få honom att bajsa innan tävling ? Så där kom första vinsten ????

Vad gör du när du kommer fram och har anmält?

Om han inte bajsat hemma så fixar vi det nu. ☺️ Vi checkar av ringen och minglar lite med hundar å folk. ??

Hur brukar du värma upp din hund och varför gör du på just det sättet?

Beror på momentordning och var vi är i vår träning, men ger han självförtroende i grmomentet och ofta i ff, fjärr. Ser om banan har utmaningar isf tränar jag den utmaningen positivt. 

Vad gör du för att komma i en bra mental känsla?

Konstaterar att vi kan detta och att jag litar på Seven. ?

Vad gör du direkt efter programmets slut?

Tokbelönar honom! Om vi haft någon svårighet får vi ta ta i den biten på nästkommande träningspass och jobba vidare med det.  ???

Annat annat/mer som du vill berätta om?

Jag är alltid gott förberedd på vad JAG ska göra och begär inte mer av Seven än det han kan. ❤️ Jag studerar alltid andra tävlanden innan det är min tur om jag har möjlighet till det, för att minimera misstag och veta vad vi ska göra. ? 

Sist men inte minst tycker jag alla tävlingar ger vinst med hem – oavsett poäng.

Tack Heléne för kul frågor som fick mej att tänka efter! 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Scroll to Top