En feelgood tävling med trevligt resultat

helene-lindstrc3b6m-tarzan

En tass i backen…är bättre än ingen tass i backen. 😉

I dag har vi tävlat på Finspångs BK, Apansson och jag.

Mycket trevligt att få till en tävling utan någon nolla (vi är inte så bortskämda med det…ännu ;)). Och ännu trevligare att få till en tävling med en alltigenom feelgood-känsla och en Tarzan som kändes hyfsat lugn (med Tarzanmått mätt), väldigt fokuserad och allmänt… härlig!! <3

Lite väl överentusiastisk i fria följet och ett lite slarvigt nedläggande på inkallningen, men i övrigt inga direkta missar. Och rutan…denna ruta som vi lyckats nolla vid flera tävlingar satt som en smäck i dag!

Det här var vår sista tävling innan kvalperioden till SM går ut i mitten av maj. Vi lyckades med dagens resultat (297,5 poäng) höja våra SM poäng ett snäpp, men om det räcker till en plats bland de 50 bästa återstår att se. Om det gör det så blir jag superglad, och om inte…ja då satsar vi på nästa års SM. Oavsett vilket har jag den härligaste fyrbenta träningskompis jag kan önska mig!

Bilderna från dagens tävling har jag snott från Louise Karlgrens blogg. Louise och Kite debuterade elit i dag med den äran. Kite är en härlig, fartig  hund och Louise en duktig förare…det bådar gott för framtiden. De slutade trea på dagens tävling och tvåa blev Lena Andersson och Ladängs Pax efter en fin runda.

helene-lindstrc3b6m-tarzan-glc3a4dje

 

 

 

Det är inte svårt att vara lycklig tillsammans med den här grabben!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

14 reaktioner på ”En feelgood tävling med trevligt resultat”

    1. Tack för sällskap och fina bilder (som jag snodde utan att fråga…). 😉 Och grattis igen till dig och Kite!

    1. Tack Mia! Jag är inte på fb så mycket så jag har dålig koll på tävlingsresultat mm. Men jag fick nyss veta att du och U varit ute och tävlat med ett finfint resultat. Så härligt! Grattis!!! 🙂

  1. Ser ju att jag inte har grattat dig – officiellt :-)) Helt tappat bort mig i min FB detox…….!
    Du är såååå värd en feel good tävling…. Och jag gläds med dig när poäng och känsla speglas….. Du o Mr T är mitt favo-ekipage 🙂
    Jag är så glad för att du finns i mitt liv och för att vi delar på de goda och de utmanande delarna av tränandet och tävlandet… I morgon ses vi! Jiiipppppi <3 <3 <3

  2. Tack vännen! Du är en riktig glädjespridare! ??? Ser fram mot att träffa dig och fantastiska Koe i morgon. Och ja.. du är ju rätt fantastisk du också..!! ? Kram på dig!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Scroll to Top