En himla massa tack!

DSC_0342

Så här på årets sista dag vill jag passa på att tacka våra sponsorer lite extra för att de är med och stöttar mig och hundarna på olika sätt.

Djur & Uteliv, drivs av Fam Österholm och sponsrar med allt från kläder till foder. Företaget ligger på Tornbyområdet här i Linköping och hette från början Jaba AB. På den tiden handlade det mest om stallinredning och inriktningen låg på häst och ryttare. Numera har man bytt namn och riktar sig även till katt, hund, jakt och fritid. Trevlig, kunnig personal och ett brett sortiment är det man möts av då man går in genom dörrarna till de luftiga lokalerna. Det är genom Djur & Uteliv som jag fått…

…Nordic som sponsor. Alla hundarna här hemma äter Nordic Plus tillsammans med en liten mängd torrfoder (tycker det funkar bra att blanda). Samtliga älskar fodret och är fina i både päls och hull.

Cellavie Dog Design, drivs av Fam Thern och är beläget i Motala. Maria jobbar deltid med att sy, alltfrån snygga halsband till täcken, bäddar, tjänstetecken, hundleksaker mm. Mick, Tiger och Tarzan är numera väldigt välekiperade och jag räknade nyligen antal täcken till 18 st. Alltfrån tunna, smidiga arbetstäcken till kraftiga, varma vintertäcken och regntäcken i läckra färger och fin design. Antalet halsband har jag inte vågat räkna…

Dynamic Rehab, drivs av vännen Marie Söderström. Marie, som är fd elitlöpare, jobbar som hundfysioterapeut på Norsholms Djursjukhus och är otroligt skicklig på sitt jobb och har ända sedan olyckan med Mick 2007 på olika sätt hjälpt mig att hålla hundarna så skadefria – och i så god form – som möjligt. Ovärdeligt. Marie är dessutom nyligen färdig med sin utbildning som PT, så nu är det inte bara hundarna som hon kan hjälpa till ett sundare leverne och en starkare kropp. 😉

Doktorsväskan AB drivs av Johan Sheer, skicklig ortoped på Universitetssjukhuset i Linköping. Johans fru Vendela och jag har ett ”hästförflutet” tillsammans och jag är väldigt glad att de valt att stötta mig och hundarna genom sin medlemsavgift i vänklubben”Mick Jagger & The Rolling Bones”.

Stöttar med sin medlemsavgift gör även Kennel Månfares och Micks uppfödare, Lottis Andersson. Vad jag vet så är alla åtta syskonen i ”rockstjärnekullen” aktiva inom olika grenar. Mest agility, men även vallning och lydnad. En hund är i USA och en i Finland, men de övriga är kvar i Sverige. Kul för Lottis, men ännu roligare för oss valpköpare som fått förmånen att få dela vårt liv med en  rockstjärna.

De privatpersoner som sponsrar genom sin medlemsavgift i vänklubben är:

Fam. Gunilla Kagg

Fam. Bengt Larsson

Madelene Kanevad

Fam. Stanley Dickens

Fam. Lena Holmgren

Fam. Maria Lauren

Tanken med sponsring är inte att ”roffa åt sig” massa förmåner utan att ge något tillbaka. Jag försöker på olika sätt göra god reklam för mina sponsorer, ställa upp på olika typer av aktiviteter och events, skriva om dom i min blogg mm.  Varje år har jag en sponsorträff där jag bjuder på buffé, har lite uppvisning eller visar film och berättar om vad som hänt under året som gått. Eftersom hundsprorten inte är någon stor medial sport (om man jämför med ridsport, golf, tennis mm) så får man bygga kontakterna på andra värden än att synas i TV och bli omskriven i Expressen.

Jag är väldigt glad och tacksam över de fina förmåner som sponsorerna på olika sätt erbjuder, och jag gör mitt bästa för att de ska känna att det är värt att lägga tid, engagemang och lite slantar på oss. Jag tror många fler aktiva hundförare skulle kunna jobba på det här sättet inom sporten (om man nu vill det, vilket alla kanske inte är intresserade av).

Men om man tycker det är roligt att jobba med sponsorer så föreslår jag att man kontaktar de företag man tror man skulle kunna tillföra något till (och vice versa såklart), visar upp ett presentationsmaterial om sig och sin hundverksamhet, och berättar vad man kan erbjuda tillbaka. Ett kul sätt att samarbeta tycker jag, där det handlar om en win-win situation för alla parter.

Förutom sponsorerna vill jag också tacka er som läser min blogg. Sedan jag bytte webhotel till WP så har antalet besök per dag stigit ganska mycket. Genomsnittet under året ligger på 205 besök per dygn och rekordet är 729 besök under ett dygn. Och nästan varje dag är det dessutom ett antal klick på sponsorloggorna. 😉

Det roligaste med att blogga tycker jag är det utbyte man får med personer som kommenterar och delger sina tankar och erfarenheter. Även de som läser, men kanske inte kommenterar så mycket, hoppas jag tycker dessa ”diskussioner” kan ge lite nya tankar och idéer.

Ett riktigt gott nytt år önskar jag er alla!

/Heléne

 

 

 

 

 

14 reaktioner på ”En himla massa tack!”

 1. Jag tycker du är en stor källa till inspiration, inte bara för din blogg utan hela du. Du hittar kreativa lösningar och vågar tänka på nya sätt. En frisk fläkt som ger mig och säkert en hel massa andra människor en massa goda ideer. 🙂

  Gott nytt år!

  Kram Emma

 2. Tack själv Heléne. Jag håller med fg skribent: Du är en stor inspirationskälla och en fin vän. Alltid nya idéer och roliga saker på gång. Fattar inte att du orkar men det är väl som så att energi föder ny positiv energi. Uppskattar din vänskap väldigt mycket och hoppas du och familjen får ett underbart 2013.

  Stor nyårskram från Eva med familj

  ps. Tack för all hjälp med Pomme under året. Hoppas nu alla benen håller så vi kan komma i gång ordentligt nästa år.

 3. Jag tackar för du så givmilt delar med av dina kunskaper, tankar och träningspass. Det är alltid trevligt att klicka in här och läsa dina välskrivna blogginlägg !

  Önskar dig och din familj ett riktigt gott nytt 2013 !

 4. Gunilla o Flash

  Kan bara instämma i tidigare kommentarer. Alltid skrivet trevligt med glimten i ögat, lagom personligt och alltid intressant och tänkvärt. Du är en förebild inte bara som hundtränare utan som person.

  Hoppas du får ett roligt och bra 2013!

 5. Jag är en av dom som smygläser din blogg o tycker att du skriver om intressanta saker o är så positiv i hur du tänker o skriver.En riktig inspirationskälla.
  Gott Nytt År!

 6. GOTT NYTT ÅR! Skulle gärna vid tillfälle vilja fråga lite mer om det det med sponsorer men återkommer efter helgerna. 🙂

 7. Väldigt spännande om du vill berätta lite mer om hur du gör när du söker upp sponsorer och vilket typ av presentationsmaterial du har. Kostar det extra om dom vill ha loggan på framsidan av din hemsida?
  Förutom pengar, kläder och foder vad kan man tänka sig att bli sponsrad med mer?

  Tacksam för svar. Jag älskar din blogg och är en trogen läsare även om jag inte alltid kommenterar. Hoppas du får ett fint 2013.

  Maja

  1. Jag tycker man kan börja söka i bekantskapskretsen alt personer/företag som man har ”nära till hands” s a s. En pp-presentation eller ett blädderblock med lite bilder och text där man berättar vem man är, vad man gör med sin(a) hund(ar) och vad man har för mål. Dessutom vad man kan ge tillbaka.

   Det kostar inget extra att ha loggan på min sida utan det ingår i sponsringen.

   Vitamin/kosttillskott till hund, massage och fyskontroller, hundburar, leksaker, täcken, selar…you name it.

   Kul att du gillar bloggen. Önskar dig också ett fint 2013.

   Mvh Heléne

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Scroll to Top