Hundtränarpodden – olika vägar till framgång

Nu är det premiär för Maria Brandels och min pod ”Hundtränarpodden-olika vägar till framgång.” Det första avsnittet är en liten presentation av oss och vår tanke med podden, men i kommande avsnitt får ni ta del av många olika gästers tankar och erfarenheter kring hundar och hundträning. 

Podden riktar sig till alla som har hund med någon form av mål i sikte. Det kan gälla vardag, träning, tävling och allt däremellan. 

Idén föddes när vi satt och spånande kring hur man på olika sätt kan utveckla sig som hundtränare. Vi kom fram till att det är lätt att ”snöa in” på sin egen gren och glömma bort hur mycket man har att lära av människor som jobbar med hund inom helt andra områden.

Vi har redan en lång lista på spännande gäster som vi vill bjuda in (några har redan fått frågan och tackat ja!) och har du några förslag på ”intervjuoffer” så hör gärna av dig till oss. Tanken är ju att podden ska inspirera hundtränare inom många olika områden.

Du kan följa oss på facebooksidan ”Hundtränarpodden- olika vägar till framgång” och själva podden ligger på itunes. Fb-sidan kommer uppdateras regelbunden med info, tips och tankar och podden beräknas komma ut ca var 14:e dag. 

Filmen som du kan kika på nedan är en liten introduktion till podden och den är formad och producerad av Daniel Eidenskog & Suprprised Puppy Films. 

Till vår hjälp har vi även Lena Kerje & Kerje Original som lägger ut våra podavsnitt och även har gjort vår fina logga.

Vårt första podavsnitt sponsras av Morrhåret Hundsport i Vadstena. Stort tack till er alla som hjälper oss på vägen!

 

6 reaktioner på ”Hundtränarpodden – olika vägar till framgång”

  1. Ni två är alltid så trevligt och fgivande att lyssna på. Hoppas nu kunna hitta podden framöver och följa er. Känner att det kan ge mig inspiration att bli noga med min planering, checka av och gå vidare. Ni tillför verkligen hund Sverige massor!! Tack! Mia och Fixxa

  2. Anneli Wahrén

    Men jisses vilken underbar väg till inspiation o framgång. Tusen tusen tack för att ni vill dela med er av godsakerna i vårt förhållningsätt till: våra hundar och inte att förglömma…oss själva 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Scroll to Top