Ljudblogg: Sätta sig snabbt & sitta tungt – inte helt lätt för alla…

 

2F5Q7926

Faktum är att jag är hyfsat imponerad över mig själv då det gäller att uppdatera bloggen. Man får massa tid över för kreativitet då man går ur Facebook – tro mig! 😉

Skämt å sido…  Jag njuter över att ha en hyfsat lugn period just nu. Många nya roliga idéer poppar upp i skallen, varav jag sållar bort häften och lägger resten under filen ”fundera vidare på”. Det gäller såväl hundaktiviteter som andra roliga saker i livet.

En bland många  funderingar är att starta en podcast. Jag har fått tips om det från några av er som läser min blogg och det ligger definitivt under filen ”fundera vidare på”. Tills dess får ni hålla tillgodo med en liten ”ljudblogg” med efterföljande film. Ingen riktig podcast såklart, men något mittemellan. 🙂

4 reaktioner på ”Ljudblogg: Sätta sig snabbt & sitta tungt – inte helt lätt för alla…”

  1. Tack för jättebra träningstips i helgen! Vi var grymt pepp när vi åkte hem och vi lovar jobba vidare med rätt tankar. 😉
    Bamsekram till dig för tålamod och positiv energi! 🙂 🙂 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Scroll to Top