Ny samarbetspartner: Revolution Race

I samarbete med Revolution Race

I dag är jag glad över att få presentera en ny samarbetspartner – Revolution Race.

Jag vet att många aktiva hundägare tränar, vandrar och vistas i kläder från Fritidsfabriken. Och det är inte så konstigt. Deras utbud är stort och kläderna både funktionella och superläckra – en annars inte alltför vanlig kombination. Och inte minst… priserna ligger betydligt lägre än hos många andra säljare av hund&fritidskläder.

Här följer ett utdrag från presentationen av företaget – skriven av Niclas och Pernilla som är dess grundare.

”Vi är uppstickarna i en alltför överprissatt bransch, som vet att det går att tillverka supersnygga outdoorkläder med grymt bra passform i de bästa materialen till ett helt ok pris. Vårt mål är att du som kund ska vara mer nöjd med våra plagg som med ett dubbelt så dyrt. Vi är inte nöjda förrän du som kund är nöjd med våra produkter!

Ett plagg ska kunna användas vid flera aktiviteter, multifunktionella plagg är vad vi eftersträvar. Välsittande funktionsplagg i rätt material, hybridkläder som kombinerar slitstarka material med stretchmaterial för bästa funktion och passform.

 Revolution Race startades 2013 och hittills har alla kollektioner sålt slut fortare än vi räknat med. Vi växer så det knakar och fler och fler upptäcker att våra produkter verkligen håller vad vi lovar. Väldigt många kunder som handlat hos oss kommer tillbaks och köper fler produkter, ett bättre betyg kan man inte få! Vi lyssnar verkligen på våra kunder, flera färgval, ändringar och förbättringar vi gjort på våra produkter kommer efter feedback från kunder.

 Vi följer Europas och Sveriges direktiv gällande kemikalier och jobbar kontinuerligt på att bli ännu bättre. Vi har själva varit på plats i våra fabriker i Vietnam för att säkerhetsställa att arbetsförhållanden, löner m.m följer landets lagar och Code of conduct. ”

Kika in på deras sida och frossa bland coola byxor i spännande färgkombinationer, läckra jackor med snygg passform och tröjor så sköna att man vill sova i dem. Länken finns även som klickbar banner under ”Sponsorer” 

RevolutionRace kläder för hund & fritid

Mer nyheter från Revolution Race kommer framöver.  Nu väntar jag bara på att man ska börja producera hundtäcken i samma snygga design. Tarzan vill gärna ha ett med djungelmönster säger han. 😉

 

 

 

2 reaktioner på ”Ny samarbetspartner: Revolution Race”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Scroll to Top