Sponsorekipage och lydnadskurser på High5

Bild: Fotografingela Halsband från Morrhåret Hundsport

På High5:s facebooksida la jag för några veckor sedan in om att det fanns möjlighet att bli sponsorekipage på High5. Texten lydde:

Under året kommer jag ta emot ett sponsorekipage i tävlingslydnad.

Det ekipaget kommer bli sponsrat med fem praktiska träningstillfällen, mental coaching samt hjälp att planera årets tränings- och tävlingssäsong.

Kriterier för att söka är att du och din hund är uppflyttad till Cl 3 i lydnad (du behöver inte ha startat ännu), är målmedveten i din träning och beredd att jobba både mentalt och praktiskt för att nå de mål vi gemensamt sätter upp.

Om du är intresserad av att bli sponsorekipage så skriv ett mail med presentation av dig och din hund. Du ska även skicka in en film på ett tävlingsmässigt program i klass 2 eller 3. Skicka filmen via spred.se eller länka till youtube.

Välkommen att maila vid intresse.  Sista dagen att söka är 31/1.
helenelindstrom6@hotmail.com

Sedan dess har det kommit in massa ansökningar – fler än jag hade anat. Det finns fortfarande en liten tid att skicka in mail och film, så tveka inte om du uppfyller kriterierna och är intresserad. Som en bonus till det ekipage som blir uttaget kommer Morrhåret Hundsport att vara med och sponsra med diverse fina och värdefulla presenter. 🙂

Det finns några platser kvar på vårens och sommarens kurser. Kika in på kurssidan om det finns plats kvar på någon kurs som passar dig. 🙂 

Ett extra lydnadsläger tillsammans med Ditte Andersson är inlagt i maj. Lägret vi har i juli blev snabbt fullbokat så därför har vi lagt in ett likadant ”Tävla och träna med hjärta och hjärna” 18-20 maj. 

http://www.high5hundkurser.se/project/tavla-och-trana-med-hjarta-och-hjarna/

Inom kort kommer en liten serie med intervjuer om momentet fritt följ här på bloggen. Tips och tankar kring hur man bibehåller ett snyggt och balanserat fritt följ långt upp i hundens tävlingskarriär.

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Scroll to Top