Välkommen till min nya sida

Jaha, då var det dags att skiljas från min iWebsida och i stället introducera high5hundkurser.se skapad i WordPress. Sidan är fortfarande under uppbyggnad men så pass färdig att jag ändå vill publicera den. Ni som varit inne på min sida tidigare kommer känna igen en hel del, men tanken är att det ska bli lite nytt. Om inte annat hoppas jag att det ska bli lättare att se filmer, bilder samt ge kommentarer. Bloggen kommer uppdateras så ofta jag hinner – mestadels med tankar och reflektioner över träningen – men även med andra ämnen och infallsvinkar.Nya kurser kommer också regelbundet upp på kurssidan.

Stort tack till vännen Anna Pensar http://www.sociasmart.com/ som hjälpt mig med hemsidan samt till Lena Kerje http://www.kerje.se/ som gjort den fina vinjetten överst på startsidan.

2 reaktioner på ”Välkommen till min nya sida”

  1. Birgitta & Lizzie

    Superfint !!
    Va bra att du kommer att uppdatera ofta så att man kan fortsätta att få både braiga tips och inspiration från dej 🙂 !!
    Härligt att ha fyskontrollerna sponsrade !!
    KRAM från Lizzie ( som idag ska få träffa sin massör .. ) med matte !

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Scroll to Top