Aktiva gripanden och fasthållande av apport

_F5Q4072

Det är önskemål om fler videobloggar här på sidan.

Tyvärr är jag dålig på att videoblogga just nu, men däremot har jag några små korta träningsfilmer på lager. En av dom handlar om aktiva gripanden och fasthållande av apporten.

Min tanke är att det ska bli fler små 5-minutersfilmer i diverse olika ämnen. Kanske man inte hinner lära sig så himla mycket nytt på fem ynka minuter, men min förhoppning är att i första hand väcka lite ny idéer och inspiration – inte försöka lära ut något helt pedagogiskt och från grunden.

 

Vill du ha lite mer tips i ämnet så finns här en film från förra året då vi pratade apportering på en kurs här på Talludden.

14 reaktioner på ”Aktiva gripanden och fasthållande av apport”

  1. Vilken proffsig film! Tack för den och för inspirationen. Jag bara ler, mest åt Tigge. ❤️ Kobran Tarzan må va flashigast (och Mick snyggast såklart) men vem som är sötast råder ingen tvekan om. Söt som en smörkola. ❤️ Kram

  2. Tack! 🙂
    Ha ha, en liten smörkola med mustasch. Visst är han gullig när han koncentrerar sig så svansen liksom darrar. <3
    Kram!

  3. Jättebra att lyssna och titta samtidigt. Tack för många bra tips! Och jag blir väldigt träningssugen när jag ser dina duktiga hundar i aktion. 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Scroll to Top