En riktig mellandag…

Denna dag som skulle vara full av rolig träning, trevlig lunch och kul umgänge tillsammans med Maria, Lotta och Ditte blev i stället en lugn återhämtningsdag från gårdagens och nattens magsjuka. Inte kul alls!

Men trots att jag fortfarande känner mig matt och lite darrig är jag på gott humör och brainstormar med mig själv inför alla roliga projekt som är på gång. Orkar man inte vara i gång fysiskt kan man i alla fall smida planer och utveckla idéer.

Övervägande delen av dessa tankar är relaterade till hundprojekt, men en liten del har med annat att göra. Jag försöker påminna mig om att livet faktiskt innehåller så mycket mer än bara hundar (och allt som hör därtill), och hur roligt jag än tycker detta är så vill jag inte bli 100% nörd. Det skadar ju inte att mellan varven konstatera att det definitivt finns viktigare saker i livet än att hunden inte får bli för grund i rutan, eller att jag ska promt ska uppnå veckans träningsmål. 🙂

Hur som helst. Det är mycket på gång, och jag försöker njuta av att saker och ting just nu flyter på rätt bra. Jag tillhör den typen av person som hela tiden sätter upp små mål i min vardag – mest för att utmana mig själv att aldrig sluta utvecklas på olika plan. Det kan gälla mentala bitar såsom att klara av saker jag tycker är jobbiga, kunna behålla en harmonisk känsla trots att tingen strular, att direkt och utan tvekan välja bort situationer och personer som ger mig taskiga vibbar. Och går inte det (i bland måste man ju av olika anledningar konfronteras med dessa) så ser jag det som mental träning och gör det till en utmaning att inte låta mig påverkas. Jag har jättebra redskap i form av humoristiska tankar att ta fram i dessa situationer. 🙂

I dag blir det ingen träning alls för hundarna men en liten promenad ute på fälten ska vi väl kunna få till. Just nu ligger alla fyrbeningar och sover runt omkring mig. Mick drömmer lite och det rycker i ena framtassen. Tarzan (som alltid tycks sova med ena ögat lite öppet för att inte missa något) har lagt sitt huvud på min fot. Förmodligen för att han direkt ska märka om jag gör en ansats att resa mig, ha ha. Tigge ligger i fåtöljen bakom min mig, på rygg med hela sin lila terriermage i vädret. Det finns nog ingen som kan se så avslappnad och harmonisk ut som Tiger när han sover.

Nu gäller det att återhämta sig snabbt. Denna och kommande vecka bjuder på massa trevligheter i form av vallkurs för Karin Söderberg, träning tillsammans med Ditte och Niina Svartberg, shoppingdag i Stockholm med Maria, Lotta, Ditte och Sofia (en helt ”hundfri” dag!) och i mitten av nästa vecka är vi inbjudna av Maria och hennes coachgrupp tillsammans med Towa Lind som kommer prata om ”jämna prestationer på tävlingsbanan”. Fullt upp – me like!!!

Någon påpekade i helgen att det såg trevligt ut att jag log då jag tränade mina hundar. Kul att höra så klart, men samtidigt är det inte så svårt att le – särskilt inte då man har denna lyckliga kille vid sidan. Glädje smittar!! Foto: Lena Kerje