Flygande Trasan

Vad vore livet utan musik? För att inte tala om hundträningen utan musik…

Det är långt ifrån alltid träningen går som en dans – åtminstone inte i den takt jag föredrar. Inte heller är jag alltid 100% pepp på att gå ut och träna – trots att jag har världens roligaste svartvita träningskompis.

Men med lite bra musik i öronen under träningspasset får jag lättare feeling. Jag har några olika spellistor som t e x heter “Pepp” (då jag behöver få inspiration och energi) “Easy” (då vi behöver få en lite coolare känsla – speciellt en av oss) och Power (då vi behöver få känna oss på topp och oövervinnerliga).

Jag har även några olika peppfilmer som jag klippt i hop. Det är allt från fartiga och inspirerande sekvenser från våra träningspass och program till lek&bus tillsammans på planen. Och där spelar musiken också en stor roll. Jag har ett antal låtar som ger mig en riktigt bra känsla och som jag ofta spelar även i andra sammanhang då det behövs ny energi i livet.

För ett tag sedan hade jag radion på högsta volym i bilen när dom spelade Michael Sembellos “Maniac” (ni som är aningen äldre och älskade Flashdance på 80-talet vet garanterat vilken låt jag menar). Det blev rött vid korsningen Västra vägen/Drottninggatan och jag var i mitt esse och diggade hej vilt i min ensamhet. Plötsligt kände jag mig iakttagen, vände mig åt vänster och där bredvid mig stod en polisbil. He he, generad drog jag på munnen men polisen närmast mig log med hela ansiktet och gjorde tummen upp, och så skrattade vi båda två. En rätt härlig start på dagen!

Nedan är en av filmerna med Tarzan som gör mig på gott humör. Och låten “Remember the name” med Fort Minor är en av dom bästa pepplåtar jag vet!! Let´s go!!!!!