716

Vi är taggade. Vi planerar och organiserar.

Idéerna flödar. Nya tankar föds. Vi bollar dom mellan oss och har fruktansvärt kul mitt i denna process – Diana, Lillemor och jag. Mycket jobb, men också mycket inspiration, skratt och entusiasm.

Jag tror att framgång bygger väldigt mycket på Glädje, Uthållighet, Tillit och  Skoj. Har man G U T S så klarar man att hänga i även då det är motflyt. Då framgångarna kanske uteblir. Då det känns lite tungt och folk säger “Nähäru, det där kommer aldrig gå!!”

Det finns många flera möjligheter än vi tror. Och det som vid första anblicken känns omöjligt kan efter lite funderingar och input från omgivningen vara fullt genomförbart.

Vi i Talangtruppsledningen vill gärna förmedla lite av den känslan till våra kommande deltagare. Och likaså känslan av att tävlingslydnad är kul och häftigt… om nu någon händelsevis skulle tro motsatsen. Precision, korrekthet och noggrannhet är ingen motsats till glädje, kreativitet och utstrålning.

Brinner du för tävlingslydnad, har höga mål och vill utvecklas tillsammans med oss? Läs mera här: Sök till Talangtruppen 2016