Februarifavoriter

 

En del prylar känns mer oumbärliga än andra. Vissa p g a att dom är praktiska, andra för att dom är snygga, sköna eller billiga. Och så finns den kategorin som man känner att man bara måste ha för att det liksom står ens namn på…typ (gäller ofta opraktiska, alltför dyra men vansinnigt snygga grejor). Här följer en liten lista över mina februarifavoriter. 🙂

obtrack

 

Obtrack Skrylle. Perfekt träningstäcke för kalla februariträningar. Lätt, smidigt och praktiskt att ha både under ett varmare täcke i väntan på träning (och efter) samt under själva träningspasset.

 

 

Fårullsbollen Mick

 

Fårullsbollen Mick från Cellavie Dogdesign. Superbra leksak – inte bara för att den heter Mick – utan för att man kan kampa med den, kasta den och för att hundarna verkar älskar att bita i det luddiga, mjuka samtidigt som det finns en hård tennisboll innanför. Och det är äkta tennisbollar med bästa kvalitét, så leksaken är riktigt hållbar.

silver streak

Silver Streak. Fårullsbollen Mick i alla ära…men inte då man tränar i ridhus. Silver Streak-bollen har blivit en ny favorit och den finns i två storlekar.Jag har den lilla, mest för att den är så himla lätt att få ner i fickan. Och smidigt som tusan att bara skölja av med vatten efter ridhusträningen. Jag har köpt dom via Loppas Hund & Katt i Fyllingarum.

 

pikeur

Pikeur Softshelljacka. Jag köper ofta tröjor och jackor på ridsportbutikerna. Stort urval, snygg design och faktiskt ofta till bra priser. Softshelljackan från Pikeur är super att ha under en annan jacka, den går ner en bit över rumpan och är lagom varm och himla smidig och skön. Och så finns den i rött – min favoritfärg!

 

icebugs

 

 

Att överleva vintern utan Icebugs känns otänkbart. Jag fattar inte hur jag har klarat mig utan i alla år … Mina är från Djur&Uteliv i Linköping.

 

Beaut-Pacifique-Xtra-Dry-Skin-Fix_835bi6

 

Xtra Dry Skin Fix från Beaute Pacific. En av de bättre skyddande dagcremer man kan ha då det är minusgrader och snålblåst. Kyla och blåst är minst lika ansträngande för huden som solen, och det är lämpligt att ha en creme som förhindrar röda, ytliga blodkärl och torr vinterhud. Oavsett vilket märke man väljer, bör man se till att cremen är oljebaserad och inte vattenbaserad.

elizabeth_arden_8_hour_cream

En gammal klassiker – Ardens Eight Hour Cream – finns både för läppar och ansikte. Jag har testat massa olika läppbalsam men denna håller nog sin plats i toppen. Den har en lätt doft/smak av hö, men det känns helt ok med lite hösmak som variation till alla flashiga körsbärs- och mangosmakande varianter. 🙂 Speciellt när man vet att den verkligen funkar mot torra, nariga läppar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4 reaktioner på ”Februarifavoriter”

  1. Jag brukar också köpa många tröjor och jackor i ridsportaffärer. Finns mycket mer och välja på, enda nackdelen är att dom ofta har få fickor tycker jag. 🙂

  2. lotta, Siri & Keiko

    Men vet du när deras webbutik öppnar? Det har stått jätte länge på deras sida att butiken ”öppnas inom kort”. Vet kompisar som vill beställa 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Scroll to Top