Filmsnutt

Abby och Tarzan tränar fritt följ

Jag måste ju kolla hur det funkar att lägga upp filmer här i bloggen. Ännu har jag inte riktigt lärt mig alla funktioner i detta wp-program ( jo, det har svurits en del över sidor och poster som jag lyckats deleata och bilder som jag inte fixat att ladda upp) men jag lär mig lite nytt för varje dag. Och en sak är säker – jag kommer aldrig vinna över tekniken, så det är lika bra att ödmjukt och tålmodigt försöka bli vän med den step by step (grr…).

Klicka på länken ovan och (jag hoppas att) ni kommer kunna se en liten filmsnutt från min och Dittes ridhusträning för ett par veckor sedan med Abby och Tarzan. Förmodligen går det att lägga in filmen direkt, utan att man behöver klicka på en länk, men jag får ta ett snack med webproffset Anna om det. Eller är det kanske någon av er läsare som vet hur man gör?

12 reaktioner på ”Filmsnutt”

 1. Äntligen kan jag se film på din hemsida i stället för ett blått frågetecken! Vilket fint fotgående och super härlig attityd, man blir glad ända in i hjärtat av att se!
  kram

 2. Härligt fritt följ! Och superfin proffsig hemsida. Jag hade i och för sig inte förväntat mig annat när det gäller dig. 🙂 Extra plus i kanten för att man kan se nyheterna direkt på startsidan och att det är lättnavigerat. Ser fram mot att följa dig här på high 5.

 3. Kanonsnygg hemsida! Är det wp och vilken layout i så fall?
  Jag har sett filmen på din gamla sida men nu var den mycket snabbare att ladda upp och bättre bildkvalite.

  1. Japp, det är wp men jag minns inte vad layouten heter. Sight kanske, eller något liknande. Ska kolla. Bra att filmen gick snabbt att ladda ner.:-)

 4. Vilken fin sida du har fixat till. Trevligt, inspirerande och lärorikt med alla filmsnuttar. SUPER!!! Jag tyckte det var roligt att se från Bruks SM-2011 ha, ha…… jag var ju lite inblandad.
  Kram Maria, jaiko och Uzze

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Scroll to Top