Glädjande stort intresse från lydnadstalanger!

718 (1) kopia

Foto: Kjell Edström

Det är verkligen svinkul att vara igång att träna med Trasan igen!

Fortfarande jobbar vi bara med sådant som inte belastar nacken, och jag ställer klockan så inte passen ska bli för långa. Det är lätt att tiden drar iväg när man har roligt och har flow! 😉

12006291_10153161835378589_8410706535793683217_n

Foto: Åsa Jakobsson

Förra veckan var jag på kurs i laserteknik/behandling på hund. Kursen hölls på Valla Djurklinik och var väldigt givande.

Vi jobbar – bland många andra lasertyper – med sk MID-laser på Laser&Hudvårdskliniken. Med den behandlar vi i första hand acneproblem, men då det gäller djur har jag inte haft så stor kunskap.  Och tanken med kursen var heller inte att börja använda laser på andras djur, utan få lite mer kött på benen då jag behandlar mina egna. Men jag lärde mig även en hel del nytt som jag kan ha nytta av när jag behandlar kunderna på kliniken. Extra kul att träffa en god vän som också hade anmält sig till kursen – dubbel jackpot! 🙂

Unknown

I lördags var vi på Brukshundsklubben och lyssnade på Anders Svensson som föreläste om de nya momenten och reglerna. Det var en matnyttig eftermiddag och det kom upp en del bra frågor kring formuleringen av bedömningen, som som Anders skulle kolla upp lite närmare.

På söndagen dök det upp ett gäng vänner och bekanta som tagit sig till Talludden bara för att Tarzan och jag skulle få chans att träna gruppmoment med nya och olika hundar. Så himla snällt! Efteråt blev det lite trevlig samträning och gofika i solen.

images-1

I går var det sista dagen för att söka till Talangtruppen 2016. När jag pratade med Diana hade det kommit in ca 60 ansökningar. Superkul! Vi är igång för fullt och planerar första lägret och det börjar ta form mer och mer. Ett spännande  arbete och jag är så tacksam över att ha två ”klippor” i form av Diana och Lillemor att bolla tankar med.

 

 

 

2 reaktioner på ”Glädjande stort intresse från lydnadstalanger!”

  1. Härligt att du och Tarzan är på g igen! ? Förstår att det är många som söker talanggruppen med ett sånt starkt ledarteam. ? Kram

    1. Tack Linnea! Ja framförallt är det roligt att det finns så många entusiastiska lydnadsekipage som ”vill mycket”! Det känns såklart väldigt inspirerande!
      Kram H.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Scroll to Top