Landskamp, SM-firande och ”Lydnad för livet”

 

DSC_4765I helgen hade våra svenska lydnadstalanger landskamp mot Norge.

Vi hade en grymt rolig helg, och detta trots det faktum att norrmännen vann landskampen. 😉 Du kan läsa om vår helg på SBK:s lydnadsblogg där en av talangerna, Camilla, har skrivit ett trevligt reportage. Det kommer också en film inom kort så håll utkik på http://www.brukshundklubben.se/tavling-utstallning/lydnadsprov/talangtruppen/lydnadsbloggen/

För övrigt är det full fart för min del just nu. Kurser och privata träningar avlöses av jobb på Laser&Hudvårdskliniken, och mellan varven försöker jag hinna med lite egen träning med Tarzan. Ett av de allra bästa sätten att höja energinivån för min del är att gå ut på planen med Apansson. Hans energi och entusiasm smittar av sig, och jag är nästan alltid på bra humör och har laddat batterierna efter ett träningspass med honom. Jag blir helt enkelt glad! 🙂

En annan sak som gjorde mig väldigt glad inträffade häromdagen.

Ett av mina äldsta träningsgäng (inte till ålder alltså, utan tiden de tränat för mig) hade bokat in en tre-timmarsträning. Jag var inte riktigt på topphumör efter att ha haft en lite motig dag. Saker hade strulat och jag låg efter i tid. Med andan i halsen dök jag upp, dåligt förberedd men försökte samla ihop tankarna och minnas vad var och en tränade på sist vi träffades, för jag hade  dessutom glömt min kursbok där jag brukar anteckna sådant…

Döm om min förvåning när ingen fanns på plats då jag väl kom fram. Det var helt tyst och tomt på planen. Ändå tills dom dök upp bakom stallet – en efter en – sjungandes en egenkomponerad sång (helt galen!!) och bärandes på en stor gräddtårta. Snacka om att jag blev förvånad…  Fyller jag år eller..?! Jag fattade först ingenting!

Det visade sig att detta härliga gäng ville fira Trasans och min SM-start! Med kaffe, tårta, blommor och en jättefin inglasad tavla som de fixat efter att ha laddat ner några bilder från min hemsida.

Jag blev så himla rörd över deras omtanke. Och jätteglad över det fina SM-collage de fixat. Det blev inte så mycket tränat dessa timmar utan mest en massa babbel och skratt. Tjejerna i det här gänget är rätt vilda och alltid fulla av humor och galenskap. Man har liksom aldrig tråkigt en sekund i deras sällskap.

IMG_3980

IMG_3981

Varmt tack Helen&gänget. Ni är underbara!

Närmast väntar två dagars utbildning i laserteknik på kliniken och på söndag har jag ”Lydnad för livet” här på Talludden tillsammans med Marika på Morrhåret. Alla pengar vi får in under dagen (träningsavgifter, fika, loppis mm) går oavkortat till Cancerfonden. Så har du vägarna mot Mjölby så är du hjärtligt välkommen hit!

3 reaktioner på ”Landskamp, SM-firande och ”Lydnad för livet””

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Scroll to Top