Lediga platser på några av höstens kurser

 

130702 006_2

Det finns ett par lediga platser på några av höstens kurser.

P g a återbud finns två platser kvar på Dittes och min tredje omgång av  Team Top Six som startar 31 aug-1 september. Kurser pågår under ca ett års tid och innehåller fyra kurstillfällen. Däremellan håller vi kontakt med varandra och diskuterar träning genom en facebookgrupp. Läs mer under ”Kurser/Tävlingslydnad”. Anmälan snarast till Ditte Andersson info@ditteshundkurse.se

DSC_1378

Det finns också ett par platser kvar på kursen i Tävlingslydnad/Mental träning som jag kommer ha i Stockholm/Vallentuna tillsammans med Sofia Edlind den 7-8 september. Läs mer på http://www.sklovsattra.se/UtbildningKurser  Anmälan till mig på helenelindstrom6@homail.com

sofia och jag

Det finns också två lediga platser på kursen i Tävlingslydnad på Hallå Hund (utanför Göteborg)  14-15 september som har jag tillsammans med Ditte Andersson. Mer info och anmälan på http://hallahund.se/kurskalender/kategori/helgkurser/

DSC_1177

Då vi är i flyttagen, och min träningsplan på nya stället i Ullekalv ännu inte är färdig, kommer jag inte ha några fortlöpande veckokurser på hemmaplan under hösten. Däremot går det bra att boka mig för privat träning – både i grupp och enskilt. Är ni en träningsgrupp kan ni ”skräddarsy” träningen efter önskemål. Jag har flera återkommande träningsgrupper där fokus ligger på mental träning och coaching av förarna, medan andra väljer att jobba med momentteknik, tävlingsträning och annat. Mer info under Kurser/Privat träning&Bokning

finfot

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Scroll to Top