Obs!

En liten förklaring…

Då jag själv strävar efter att hålla min blogg fri från inlägg som kan tolkas som utlämnande /nedvärderande då det gäller andra personer, ha en tråkig underton eller på annat sätt uppfattas negativt så väljer jag att ta bort de (fåtal!) kommentarer som kommer in, och som jag anser vara av den sorten. Att nedvärdera andras insatser och prestationer är inte okej i min blogg, och även om inga namn skrivs ut i dessa kommentarer, så kommer jag konsekvent plocka bort inlägg av den typen.

/Heléne

5 reaktioner på ”Obs!”

  1. Säger som Helen, vad har jag missat? Vem har skrivit vad och varför? Men jag tycker du gör helt rätt i att ta bort inlägg som är otrevliga mot personer som inte kan försvara sig alls. Bra skrivet och hoppas dessa ”surkartar” nu slutar skriva otrevliga saker.

  2. Vet inte vad det gäller, men vill man läsa skitsnackarbloggar finns det hur många som helst att välja på. Synd att det fria ordet utnyttjas till att skriva av sig sina egna problem, skriva skit om andra och försöka göra sig själv mer intressant genom att våga vara den som säger vad dom tycker och inte skräder orden. Läser bara bloggar som tillför mig saker och som inte skrivs på andras bekostnad. Alla har rätt att tycka saker men allt behöver inte sättas på pränt.

  3. Är det någon som varit otrevlig mot någon annan så tycker jag du gör helt rätt i att ta bort sådana inlägg.
    Kram Eva

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Scroll to Top