Och så blev det nytt år…

Happy new year-2 (1)

Nyårsdagen.

Vaknade pigg och glad efter en härlig nyårsfest tillsammans hemma hos Marie Söderström och hennes Kenth tillsammans med andra goa vänner.

Hundarna satt i bilen med kupevärmare och musik. Var lite orolig över Tarzan som tycker det är läskigt med smällar och fyrverkerier, och även om det inte smälldes i Stjärnorp där vi var så såg man fyrverkerierna från Linköping över sjön Roxen. Jag gick ut och satte mig i bilen ett tag vid tolvslaget för att kolla läget men hundarna var helt lugna. Jätteskönt!

Julhelgen firade vi här hemma tillsammans med våra grabbar, Leffes mamma, samt Leffes äldsta dotter Madelene och hennes italienska pojkvän Mikele.

För Mikele – som jobbar som kock på en liten vegansk restaurang i Göteborg – var detta första julen i Sverige, och den stackarn kastades obarmhärtigt in bland inlagda sillar, Jansson, Kalle Anka och risgrynsgröt. Han tog det hela med ro (eller så är han extremt artig) och kommenterade bara julbordet med orden ”This is an interesting mixture…” 😉

I dag blir det en slappardag utan några som helst saker inplanerade. Men det blir i alla fall en långpromenad med alla hundar och lite lätt träning med Tarzan. Och så lite träning för egen del. Jag har visserligen inga nyårslöften men däremot en föresats att hänga i med den träning jag började med förra året (mix av lätt löpning och lite crosstraining) 2-3 ggr i veckan. Det känns rimligt att hinna med (hinna och hinna förresten…det är ju en prioriteringsfråga…) och jag känner att jag mår bra av det.

I morgon åker vi till Kyrkekvarn för att lyssna på Lillemor och Kjell som ska förklara lite kring de nya momenten som kommer under 2017 (och 2016 för internationella tävlingar). Det ska bli intressant att få ta del av.

Jag vill passa på att tacka för responsen på förra blogginlägget! Det kommer bli lite hudvårdstips här framöver, oavsett vad min krassa kompis tror och tycker… 🙂

Under 2015 var det nästan 80.000 besök på bloggen, och i fortsättningen kommer en del inlägg översättas till engelska – dock inte alla.

Hoppas ni alla får en skön nyårsdag, oavsett vad ni hittar på.

 

 

 

4 reaktioner på ”Och så blev det nytt år…”

  1. Ja han är en grym festprisse! Fast jag har sagt åt honom att han absolut inte får röka cigarr… Inte ens på nyår! 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Scroll to Top