Tack alla ni – för mig kända och okända – som följer och ofta kommenterar bloggen. Det är inspirerande att skriva när jag får så mycket kul feed back. Jag försöker blanda bloggen med allt från hundträning, mental träning samt egna tankar och reflektioner om livet i stort. Någon skrev att de ville läsa om hudvård och make up-tips. Sorry, men det blir nog skralt med den biten. Detta är ju i första hand en blogg som handlar om mig och mitt hundliv, och väldigt om mig och mitt övriga liv. Och vad gäller hudvård och make up så finns det massa bra bloggar och tutorials på nätet.

Men för övrigt då, vad är mest intressant att läsa om? Är inläggen för långa, för korta eller för enformiga? Kom gärna med synpunkter. Jag skriver förvisso om sådant som ligger mig varmt om hjärtat och på ett sätt som känns bra för mig, men det hindrar inte att jag inte är öppen för önskemål och nytänk! 😉2F5Q8026

Tack på förhand för er feed back!

Heléne