Öppen för förslag

Tack alla ni – för mig kända och okända – som följer och ofta kommenterar bloggen. Det är inspirerande att skriva när jag får så mycket kul feed back. Jag försöker blanda bloggen med allt från hundträning, mental träning samt egna tankar och reflektioner om livet i stort. Någon skrev att de ville läsa om hudvård och make up-tips. Sorry, men det blir nog skralt med den biten. Detta är ju i första hand en blogg som handlar om mig och mitt hundliv, och väldigt om mig och mitt övriga liv. Och vad gäller hudvård och make up så finns det massa bra bloggar och tutorials på nätet.

Men för övrigt då, vad är mest intressant att läsa om? Är inläggen för långa, för korta eller för enformiga? Kom gärna med synpunkter. Jag skriver förvisso om sådant som ligger mig varmt om hjärtat och på ett sätt som känns bra för mig, men det hindrar inte att jag inte är öppen för önskemål och nytänk! 😉2F5Q8026

Tack på förhand för er feed back!

Heléne

27 reaktioner på ”Öppen för förslag”

 1. Gunilla o Flash

  Dina träningsbloggar är alltid läsvärda och extra roligt när du har filmat något. Annars gillar jag dina finurliga lite filosofiska funderingar kring både hundträning och vardag. Och så älskar jag din mans bloggar! Jag brukar visa min man och vi skrattar som tokar när vi läser hans slagfärdiga blogginlägg. Vilket team ni två är!

 2. Hej Helene! Nu börjar jag äntligen återvända till vardagen, vilken pers detta varit! Säger som ovanstående, älskar allt du skriver om. Du har givit mig så mycket styrka och livsmod och alltid funnits för mig när jag som bäst behövt. Kommer aldrig glömma det. Fortsätt blogga som du gör, vi är många som uppskattar dig för den du är ska du veta!
  Kram Eva

 3. Gärna ännu mera filmer på hur du lär in olika saker. Steg för steg. Bra blogg annars som jag följer och verkligen gillar! 🙂

 4. I would love to read in english:-) Using google translator is of course great, but sometimes it doesn’t work properly.

 5. Jag skulle gärna läsa mer om mental träning, för övrigt tycker jag dina bloggar alltid är bra och intressanta.
  Kram

 6. Får man önska skulle jag önska ännu mer film. Jag kan titta på Tarzanfilmen som du har på startsidan hur många gånger som helst. Älskar både den och låten! 🙂

 7. Jag skulle verkligen uppskatta om du skrev mer hur du tänker kring grundträning och träning i vardagen. Hur man får trevliga och ”enkla” hundar. Hur tänker du kring människans förhållande till hunden? Ledarskap eller sammarbete?
  Skulle även blivit glad om du skrev enskilda detaljerade inlägg på hur du tränar olja moment och hur du lägger upp ett träningspass. Planering, uppvärmning, pauser, långa, korta pass?

  Men tyckte det förra inlägget om rutan var så bra!! Härlig Tarzan är och vilken fart!

 8. Karin och "Drutten"

  Din blogg är superbra, en av de absolut bästa för att inte säga den allra bästa bloggen i sitt ämne! Du skriver väldigt bra och medryckande, väldigt positivt och dessutom är dina bilder fantastiska. Och härliga filmer!

 9. När man följer vissa bloggar känns det som om man nästan känner personen som skriver utan att man nånsin träffats. Det gör man ju inte men man lär sig en del om hur en annan person känner bara genom att läsa saker som händer i vardan. Det vore intressant om du skrev lite mer om din vardag utanför hundträningen också, för jag antar att du gör annat också. 😉

 10. Skulle vilja höra mer om din träningsplanering och upplägg i stora drag. Blandning mellan träning av grund, moment, kedjor, ordförståelse, mentala utmaningar osv. Hur ser planeringen för träningspasset ut, hur gick det under träningen, din analys och upplägg av nästa träningspass. Ändras träningen ju närmare tävling du kommer.

  Hur har du byggt förberedelser inför tävling, under tävling och vid nedvarvning.

 11. Jag tycker du skriver väldigt bra och har intressanta ämnen som får mig att tänka till. Bra att du skriver om det som inte fungerar så bra också, det gör att man känner sig mer ”mänsklsig” själv också. Jag läser gärna ännu mer om mental träning men också om din egen träning med Tarzan. Hur du tänker innan passet och hur du varierar mellan detaljer och helhet. Jag skulle också gärna läsa hur du tänker när du tränar din terrier (för visst tränar du honom) för jag har också en liten hund ( liten sheltie) och tycker det är mycket svårare med henne än med min bc.
  Tack för att du delar med dig!

 12. Cissi, Amber & Shot

  Är en trogen läsare som uppskattar allt du skriver. Det vore mycket intressant om du ville berätta hur du konkret tänker innan och under en tävling, alltså mental träningstänk.
  Ha det så bra!

 13. Först och främst, ett tack för träningen. Det är så gott att vara i gång igen och även om vi ännu inte kan göra så mycket så är det lilla vi gör så mycket mer värdefullt. Att komma till dig är en sådan energikick , du har verkligen en förmåga att lyfta fram det bästa hos oss och får mig att hitta en sann träningsglädje. Att dessutom få förmånen att se dig och härliga Tarzan träna gav mig fina målbilder att jobba för. Ni är ett underbart ekipage att titta på och du gör ett mycket fint jobb med honom.

  När det gäller din blogg instämmer jag med flera av de andras kommentarer, du skriver alltid bra och intressanta inlägg. Men får jag ändå önska så skulle jag vilja läsa ännu mer om mental träning och hur du tänker rent praktiskt.
  Vi ses snart igen!

  Kram

 14. Oj så många kul kommentarer och förslag! Tack snälla, jag ska titta igenom alla önskemål och ha det i åtanke när jag skriver framöver. Det känns extra roligt att blogga när jag vet att många läser och är intresserade av de olika ämnena. 🙂 🙂 🙂

  Allt gott till er!
  Heléne

 15. Jag läser din blogg mest för att hämta inspiration och kunskap, men också för att du är så duktig på att sätta ord på dina känslor, något som jag tycker kan vara nog så svårt ibland. Igenkänningsfaktorn är hög när det gäller känslolägen. Om jag får önska så skulle det också vara intressant att läsa lite om hur du tränar dina hundar när det gäller vardagslydnaden.
  Tack för alla härliga lässtunder 🙂

 16. Hej Heléne!
  Som jag skrivit till dig flera gånger förut – du är så inspirerande och jag älskar din blogg precis som den är. Nu har det tyvärr inte blivit någon tripp till Louise Karlgren i sommar som det var tänkt – därav har vi inte bokat någon lektion hos dig. Men vet du, nu står jag och min Snipe som 1:a reserv till din kurs i Storfors i oktober – känns lite elakt att säga – men ÅH vad jag hoppas att någon av de ordinarie får förhinder 😀
  Fortsätt som du gör, du är toppen!
  Bästa hälsningar från mig och Snipe

  1. Tjoho! Jag och Snipe har knipit en plats med hund när du kommer till Storfors 🙂 Vi ser fram emot att drillas av dig och lyssna till din föreläsning 🙂

 17. Jag kollar in dina bloggar varje vecka. Det är så roligt med dina kloka tankar, filmerna på Tarzan och ibland även Mick är alltid inspirerande. Tack för att du delar med dig av dina olika äventyr. Det var också roligt med filmen då du sa till Leffe att han missade showen. Det visar att du vågar visa oss andra att du är en helt vanlig människa precis som vi. Jag är imponerad över att du lägger ner tid och tålmodig träning av detaljer. Jag gillar även din humor. Ha en fin helg!
  Mia och Uzze

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Scroll to Top