”Starka tillsammans” – Jenny Wibäck & jag

11999074_10153161835573589_3380946681553297825_n

Underbart väder i dag!

Jag är ledig från Laser&Hudvårdskliniken på torsdagar och i vanliga fall brukar jag boka in lite privat träningar dessa förmiddagar.

Men den här veckan har jag med flit inte bokat in något alls, vilket kändes som ett rätt bra beslut i dag då jag och hundarna traskade genom skogen och kom ut på ängarna där solen gassade (nåja), och det nästan kändes som vår i luften.

När vi kom tillbaka hem igen sprang Tarzan som vanligt lite i förväg och ställde sig mitt på träningsplanen med ett förväntansfullt uttryck. Han stirrade mig stint i ögonen och det såg nästan ut som att han försökte hypnotisera mig till att säga  magiska ord, typ ”konen” eller rutan”. Sorry grabben, men vi får vänta lite till innan det är ok för träning igen.

På eftermiddagen for vi till Norsholm, och Mick fick både vattentraska och simma. Efter simningen brukar jag ta lite extra tid, frottera honom ordentligt och föna hans päls torr. Det tycker han är jätteskönt! I bland får han massage av Marie efteråt eller ligga på vibben en stund. Han ska ha det gott den grabben. <3

Mick har gått upp till matchvikt 25,5 kg (en stor bc-kille!), men har inte ett grams överskottsfett. Han förlorade mycket muskelmassa efter ryggskadan i somras men musklerna är tillbaka nu – nästan som förut.

Det är rätt otroligt att Mick väger hela sex kilo mer än Trasan. Sex kilo… det är ju en hel Tiger det! Jag trodde Tarzan skulle ha lite lättare att gå upp lite i vikt efter att han blev kastrerad men icke. Å andra sidan hinner det väl inte lagras så många kcal i den kroppen.

Vad händer mer då? Jo, morgon bär det iväg till Kungsör där det är föreläsningar och clinics hela helgen i regi av Maria Brandel.

Jenny Wibäck och jag  är en av gästföreläsarna (eller två rättare sagt) och vi ska prata mental träning tillsammans under temat ”Starka tillsammans”. Övriga föreläsare är Siv, Maren, Carin och Maria.

Det är första gången jag har en föreläsning tillsammans med någon annan och det ska bli jättekul. I synnerhet eftersom det är trevliga, proffsiga Jenny som jag får tillfälle att jobba tillsammans med.

Jenny kommer hit till Talludden 13-14 augusti för en helg i tävlingslydnad. Kursen är fullbokad för förare med hund men det finns fortfarande åhörarplatser kvar. Ta chansen att ta del av Jennys ”Yes-lydnad” – ett koncept där hon jobbar för att alla delar i momenten ska ha samma höga värde för hunden.

”Den hypnotiska blicken” ovan är förevigad av Åsa Jakobsson. Åsa är en duktig fotograf. Här kan du kika mer på hennes fina bilder http:///www.kelpiestuds.se/foto

 

 

 

 

 

 

4 reaktioner på ””Starka tillsammans” – Jenny Wibäck & jag”

  1. Jag väntar på mitt jobbschema för sommaren. Är jag ledig och det finns platser kvar kommer jag anmäla mig som åhörare. Låter väldigt intressant med Yes-lydnad tycker jag =)

    1. Tack! Så kul att du tyckte det! Extra roligt var det att alla föreläsningar hade lite samma röda tråd. Och det var inget som vi planerat. 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Scroll to Top