Vetzoo – ny sponsor och samarbetspartner

vetzoo

Jag är väldigt stolt och glad att jag fått möjligheten att samarbeta med Vetzoo  http://www.vetsoo.se

Företaget har erbjudit sig att sponsra mina hundar med foder och fodertillskott och i gengäld ska jag vara en av flera rådgivare som finns med på deras sida och svarar på hundfrågor. Dessutom kommer jag bära kläder med deras logga samt på flera andra sätt hjälpa till att marknadsföra företaget och deras produkter till aktiva hundägare. Deras logga kommer dessutom ligga med som en klickbar länk på min startsida.

Så här skriver VetZoo om sig själva och sina produkter. ”Vetzoo är en ny typ av butik på nätet för dig som är djurägare. Här finns ett brett sortiment av utvalda kvalitetsprodukter som främjar sällskapsdjurs hälsa och välbefinnande. Alla våra kunder får ta del av vår unika trippelgaranti som du kan läsa mera om här. I samband med din beställning har du möjlighet att få kostnadsfri rådgivning från några av landets främsta veterinärer.

Varorna beställer du enkelt med några få klick med möjlighet till leverans hela vägen fram till ytterdörren, utan omvägen via utlämningsställen. Vi levererar inom 48 timmar i hela Sverige oavsett var du bor. Hos VetZoo går det även att prenumerera på foder. Tryggt, snabbt och säkert utan bindningstider och extra avgifter.

Vårt namn, VetZoo, är en ordlek och kommer från att vi erbjuder både veterinär- och zooprodukter.

VetZoo uppfyller Trygg e-handels krav. Läs mer om Trygg e-handel här.

VetZoos huvudkontor ligger i Stockholm och lagret i Helsingborg.

Bakgrund

Idén till VetZoo kommer från viljan att bygga en smart och trygg e-handelsplats som är grundad på relevant och sakkunnig rådgivning. Redan 2009 lanserade vi Veterinären.nu, Sveriges ledande hälsoportal för sällskapsdjursägare. Där har vi sedan starten besvarat tiotusentals frågor om sjukdomar, skador och skötsel från sällskapsdjursägare. Det stora intresset för pålitliga tips och råd visade vägen till en nätbutik där du som besökare inte bara kan beställa de produkter ditt sällskapsdjur behöver, utan även få hjälp med produktrelaterade frågor av en oberoende veterinär. VetZoo hette tidigare Djurhälsobutiken men bytte namn maj 2013 i samband med lansering av ny hemsida.”

Sponsring handlar om en win-win situation där båda parter tjänar på samarbetet. Jag hoppas kunna bidra med min del och är väldigt tacksam över att ha fått den här möjligheten.

Gå gärna in och klicka runt på både http://www.vetzoo samt http://veterinären.nu

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Scroll to Top