Videoblogg om motivation

Jag vågar mig på ännu en videoblogg. Känner mig modig liksom… 😉 Denna gång handlar det om motivation – vår egen motivation.

Ofta kommer jag på en massa mer eller mindre bra idéer när jag är ute och åker bil. Eftersom mitt minne är ganska kort brukar jag direkt prata in på röstmemo eller skriva ner i det block som jag numera alltid har i bilen. Då har jag lite stödord att gå efter om jag ska forma mina tankar till en blogg – eller bara utveckla dom för eget behov.

Under den gångna veckan sammanfattade jag lite olika funderingar om vad som motiverar oss och hur vi känner då vi är motiverade. Så här blev det… 🙂

 

 

11 reaktioner på ”Videoblogg om motivation”

    1. Gläder mig! Själv hoppas jag du njuter ordentligt av dina fantastiska tävlingsreultat och din härliga Koe! Grattis igen!

  1. Nu kollade jag programmet med Klüft. Bra tips, stort tack! Tänkte att man kunde jämföra det hon sa om 100 procent fokus på varje gren i sjukamp med elitprogrammets olika moment. Full fokus på ett moment och sedan bara släppa det, oavsett hur det gick, och full närvaro/fokus på nästa! Gillar!!!

  2. Tack för en trevlig video blogg. Kloka ord! Viktigt det där med att känna glädje när man tränar och tävlar.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Scroll to Top