Vinnarna i bloggtävlingen ”Gissa Tigers vikt”

DSC_0219

Stort tack till alla er som var med och gissade Tigers vikt!

Jag har kontrollvägt honom både två och tre gånger, och det visade sig att han vägde mer än jag trodde. Och Cecilia Weissbach, jag önskar ditt svar ”precis lagom” hade stämt, men tyvärr är nog ”aningen för mycket” mera sant. 🙂

Tiger väger 6,9 kg och av alla 126 svar som kommit in via bloggen och mail så är det bara en som gissat helt rätt. Det är Anette Buind Nordby – grattis till dig! Du vinner boken ”Från valp till stjärna” och om du mailar mig din adress så kommer den på posten.

Sedan var det ett antal gissningar på 6,8 kg och bland dom var jag tvungen att lotta. Vinnaren blev Madeleine Häggkvist som vinner filmen ”Från valp till stjärna”. Grattis! Den är på gång att släppas inom kort, och så fort Maria skickar den till mig så kommer jag skicka den vidare till dig bara du mailar mig din adress.

Tack än en gång för alla svar. Tävlingar verkar uppskattas och det kommer fler framöver.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Scroll to Top