FULLBOKAD! Tävlingslydnad – bli din egen coach

lika barn leka bäst_o
Detta är en kurs uppdelad på två tillfällen. Vi kommer träna på att hitta en så optimal träningsstrategi som möjligt för varje individuellt ekipage med sikte på långsiktig utveckling. Däremellan kommer varje ekipage få utarbeta klara och tydliga mål inom vissa tidsramar, dvs mål som går att mäta.

Kursen kommer innefatta allt från momentteknik till mentala strategier för både hund och förare och vi kommer också stämma av träningen vid två tillfällen via mail mellan gångerna.

Målet med kursen är att du som förare ska hitta din ”egen” linje  och röda tråd i träningen, genom att tolka din hunds beteende och signaler och utifrån det lägga upp din fortsatta träning.

Plats: High5, Talludden, Ullekalv (mellan Mjölby och Skänninge)

Datum: Tisdag 29 mars och tisdag 27 september

Tid: Kl 10-18

Anmälan via mail till: helenelindstrom6@hotmail.com  Skriv gärna lite kortfattat om dig själv och din hund (ålder på hunden, tidigare erfarenheter av tävlingslydnad osv)

Kursavgift: 3200 kr för två kurstillfällen plus två mailtillfällen mellan gångerna

Inga åhörare på denna kurs.

Pengarna sätts in på Bg 135-4166 (High5/Heléne Lindström), Handelsbanken senast 20 februari. Återbetalas endast mot uppvisande av veterinärintyg/läkarintyg. Ange namn och aktuellt kursdatum på inbetalningen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Scroll to Top