130702 006_2

I lördags gjorde jag min premiär som TL på Linköpings BK.

Jag gick TL-utbildningen för snart två år sedan men har inte haft möjlighet att hjälpa till tidigare. Men denna helg funkade, och det var kul och flöt på fint.

Glada deltagare och en härligt entusiastisk publik som hejade gjorde lördagförmiddagen extra lättsam. Plus det faktum att flera av mina vänner var med och gjorde fina resultat. Grattis till er alla! 🙂

På söndagen var det tävling för mig och Trasan. Jag skulle helst vilja ha  tävlingsuppehåll just nu eftersom vi har kampanj på vissa saker som jag vill förändra och förbättra. Det är saker som tar lite tid att få till, och som inte riktigt håller i skarpt läge ännu.

Men jag bestämde mig för att åka ändå och det blev en bra tävling på flera sätt för vår del. Dels det faktum att Trasans första del av fria följet var hyfsat samlad (med Trasanmått mätt) och bara det kändes som ett litet kvitto på att vi är på rätt väg. I andra delen  (det var ett lååååångt fritt följ…;) blev han mer yster och studsig men det hade jag räknat med. Betyg 7,5 är ändå ett fall framåt. 🙂

Resten av momenten gjorde han i princip så bra han kan på träning. En lite för vid vinkel på dirigeringen (då han först tänkte rutan men lyckades tänka om i farten) men i ö inga missar. Duktig liten trasa!

Det blev delad förstaplats med 305 poäng tillsammans med Anders Svensson & Oki. Trevlig tävling och extra kul med glada vänner som hejade från publikplats (när de själva inte var ute och gjorde fina saker på planen:).

 

20151011_102633_001

Av oss två är det nog jag som ser mest samlad ut… 😉 Bilen är tagen av Susy Tvärstedt (som för övrigt vann klass 2 med sin härliga Yolo och blev trea efter en snygg runda i eliten med Razzia).