Ett kul veckoslut väntar

Foto: Ingela Karlsson

Den här veckan har varit full med träningsgrupper och privatelever. Det är roligt och jag gillar att ha det konceptet. Mellan varven har jag även hunnit med lite egen träning med både Tarzan och Smiley medan Mick och Tiger fått uppletande. 

I och med att det blir fler och fler träningsgrupper som kommer hit regelbundet på coaching kommer jag bara ha tre ”vanliga” kurser här hemma i höst (förutom ett antal externa kurser som jag är inbokad på). Här på Talludden blir det en Startklass-Klass 1 tillsammans med Marika Söreskog. Eftersom vi är två instruktörer kommer vi ta emot tolv ekipage, och det finns i nuläget två platser kvar.  Jag kommer även ha en kursdag med tävlingsträning, och där finns också två platser kvar. Slutligen blir det en ”Förarens roll i teamet” i november, och där finns tre platser kvar. Är du intresserad så kolla in  kurssidan under ”Aktuella kurser/Ny kurs”.

Nu på fredag är jag helt ledig och morgonen kommer starta med vallhundskurs för Karin Söderberg nere hos Ingela i Fyllingarum. Egentligen hade jag tänkt vara med som observatör den här första gången, men då det blev en plats ledig så tänkte jag att ”Vad sjutton, Smilet kan väl vara med inne i fållan några pass så han får tända till lite mer på fåren”. 

Jag gillar verkligen Karin som instruktör. Hon är rak, pedagogisk och har humor, och jag känner mig alltid trygg med att hon är schysst mot både hundar och förare som har svårt för höger och vänster (d v s undertecknad). Det ska bli spännande att se hur lille Smiley beter sig bland fåren. Han har träffat dom vid fyra tillfällen nere hos Ingela, och senaste gången kom det fram ganska mycket vallhund i den lilla spindeln. 🙂

Foto: Ingela Karlsson

På kvällen fortsätter trevligheterna för då är det dags för träff med Chokladpuddingarna. Vi är ett gäng på sju kvinnor som älskar mat. 🙂  ”Puddingarna” bildades 1997!!! och vi har träffats sedan dess – mer eller mindre regelbundet – för att laga mat hos varandra. Denna gång är Mony Kanevad värdinna och alla sju puddingar kommer. Superkul!!

Fyra (och en halv) av ”puddinggänget”

Som om det inte vore nog med skoj så dyker vännen Sharon med sin Koe upp på lördag och stannar till på söndag. Träning, träning, träning, bubbel&babbel och ännu mera träning står på agendan. 

Tror jag kommer få jordens energiboost efter det här veckoslutet!!!!

 

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Scroll to Top