Film på – och intervju med – Maria Brandel

Maria&Signe

När jag träffade Maria i torsdags pratade vi en del om konsten att anpassa träningen till den hundindivid vi har att jobba med. Och jag blev givetvis nyfiken på om hon tänkte annorlunda i träningen med Signe jämfört med Ylle.

Intressant att höra att Maria – med ett brett meritregister som bl a innefattar sex SM-guld –  är så lyhörd och nyfiken på att utvecklas som hundtränare inom en mängd områden. Intervjun med henne hittar du på länken nedan.

Intervju med Maria Brandel

Och nu ska Maria få en utmaning av mig. Jag vill att hon filmar en liten del av Signes träning, och berättar VAD hon tränar och VARFÖR hon väljer att träna just det. Jag vill också att hon berättar hur hon tycker RESULTATET av träningen blev (bra och mindre bra saker) och hur hon tänker kring detta. Så Go Maria!!! 🙂

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Scroll to Top