Hälsning från Mick

DSC_0005

Hej på er människor!

Det är Mick vid tangentbordet.

I dag är ingen vanlig dag för det är min nionde födelsedag. Jag tänkte att det kan vara en lämplig dag för ett blogginlägg från mig personligen.

Eftersom flera av er hört av sig till min matte och frågat hur det går för mig och min rygg så tänkte jag att jag kunde få berätta med egna ord.

Det går ganska bra med min rygg. Jag är ju en tämligen lång – och stilig – kille. Och har man en lång rygg vill det till att man har ordentligt med muskler i den (säger matte).

2F5Q8125

Det gjorde attans ont den där dagen i slutet av sommaren när jag kraschade ryggen under promenaden. Matte satt med mig vid vägkanten när vi väntade på att husse skulle komma och hämta oss med bilen, och hon var väldigt ledsen. Fast det var faktiskt ännu mer synd om mig… faktiskt.

Veterinären sa att jag hade fått en blödning mellan två ryggkotor och det var därför jag var förlamad i vänster bakben Jag gillar verkligen inte blödningar… vill aldrig mera ha nå´n.

DSC_0313

Nu har det gått ungefär fyra månader och jag går på nå´nting som heter rehabilitering. Det betyder att jag tränar upp balansen och styrkan i benet och ryggen. Jag får traska i vatten (fruktansvärt bortkastat om ni frågar mig… när det finns en simbassäng strax bredvid!!), gå med små vikter på bakbenen, balansera på en platta, lyfta på benen fram och tillbaka över en stege och annat smått och gott. Och så får jag laser och massage av matte.

mick_apport_2

Det är helt okej men jag hade hellre velat springa omkring som Trasan och Tigge får göra. Men nu får jag i, alla fall vara lite fri på promenaderna och behöver inte gå i snöre hela tiden.

DSC_0356

Jag har många Krya-På-Dig-hälsningar och små presenter, och flera av dom har kommit från mina beundrarinnor. <3 Dom skriver att dom gillar fighters och att det är manligt med en lätt hälta… Jag tror dom.

Matte hoppas jag kommer bli helt återställd, men hon är inte helt säker på att jag kommer klara att springa agility igen. Hon pratade nåt om att jag nog ska få börja jobba lite mer med näsan framöver, och det låter ju ballt. Jag är nämligen redan nu en fena på att nosa upp snygga brudar.

Faktum är att det är ganska lätt, för jag tycker alla brudar är snygga! Dom luktar gott, är söta att titta på och – inte minst – dom gillar mig. Och jag förstår dom!

DSC_0270_2

Som sagt, i dag är det min födelsedag dag och förutom presenter ska jag få pasta – för det är min favoriträtt. Inte så konstigt egentligen för jag är ju lite av en Italian Stallion om jag får säga det själv.

DSC_0272

Till sist vill jag tacka för all omtanke och alla hälsningar jag får. Matte läser dom för mig och det känns gott att veta att ni tänker på mig.

´111203 029_2_2

 

DSC_0885

Underbara Mick och jag

DSC_0295

DSC_0235

Nospussar och svansviftningar

från er tillgivne Snygg-Mick

profilerna_2_2_2

10 reaktioner på ”Hälsning från Mick”

 1. Så härligt att du ”Mick” får fira din 9:e födelsedag… Stort Grattis ❤️
  Vilken tur att du har en familj som tar så väl hand om dig i jobbiga stunder i livet!
  Nu tror jag att din underbara matte har fixat något riktigt spännande gott till fika stunden idag !! hoppas på ? stek eller kanske ? öra ?

  1. Tack! Ja det är gott att bli ompysslad speciellt när man har ont… Det blev pasta både till frulle, fika och middag (ja lite annat också förstås). Tur att man hamnat i en pastaälskade flock!
   Nospuss till dig och söta M.

 2. Lotta, Siri o Rut

  Åh va glad jag blir att du skriver detta! Hade tänkt att skriva till dig o fråga hur det går för vackra Mick
  Härlig läsning!
  Kramen

  1. Tack Linda! Så borde det ju ha varit! 🙂 Å andra sidan har man inte tid för tjusiga entréer när det vankas pasta. Men din tanke var god. 😉
   Nospuss från Mick

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Scroll to Top