Heta känslor på lydnadsplanen

Foto: Lena Kerje

 I senaste numret av Brukshunden återfinns artikeln ”Heta känslor på lydnadsplanen”. Tack alla ni som mailade bilder till mig. Jag skickade med ett gäng till tidningen och de valde själva ut de som de ansåg passade bäst till artikeln (och förmodligen också de som var mest högupplösta). Men jag har lagt era bilder i biblioteket och använder dom gärna själv i andra sammanhang. Givetvis med fotografens namn. 

http://www.brukshunden.se

 

1 reaktion på ”Heta känslor på lydnadsplanen”

  1. Superbra artikel!! Den ska jag läsa flera gånger 🙂
    Jag har ju båda varianter av hundar och det är en härlig utmaning, som jag håller på att lära mig. Denna artikel var perfekt!!
    Tack och trevlig helg!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Scroll to Top