Jobb, tävling och valpmys

_MG_6681

Nu har vi mycket jobb på Laser&Hudvårdskliniken.

Vi har spenderat en stor del av föregående helg med att inreda ännu ett behandlingsrum där vi ska göra ansiktsbehandlingar, medicinsk laser och epilering. I det andra rummet blir det laser- och IPL-behandlingar. Det kommer bli jättebra att ha två rum så vi slipper trängas med diverse maskiner och annat när vi ska behandla.

Jag har även hunnit med en lydnadstävling, årets sista för vår del. Nu väntar ett tävlingsuppehåll där jag i första hand kommer jobba på ett lite mer långsiktigt sätt. Under tävlingsperioden har det mest blivit fokus på att få till en bra helhet och säkerhet, utan någon förarglig nolla i protokollet. Det har vi lyckats ganska bra med men det har skett litegrann på bekostnad av annat. Men man får ju välja sina krig.

Jag är nöjd med vår prestation på helgens tävling. Poängen blev inte riktigt vad jag hoppades (och trodde…) när vi gick ut från planen. Vi slutade på 284,5 poäng, men det visade sig vara ganska svårt att få till höga poäng på denna tävling. Vi var det enda ekipaget som överhuvudtaget fick förstapris i eliten, och även i klass 3. Så är det ibland och man får ta det med ett leende. Solen sken och jag fick träffa nya glada medtävlare som jag inte mött förut. Och Tarzan krigade på, gjorde många snygga moment, och klarade klurigheter som han definitivt inte hade fixat för ett år sedan.

Jag har inte (förrän nu i helgen) varit inne och kikat på Dogmatix eftersom jag lovat mig själv att inte titta hur vi ligger till på kvallistan förrän vi gjort vår sista tävling för året. Det känns inte bra för mig att ha mål i form av poäng – eftersom jag är väl medveten om att det inte alltid är de prestationer man gör som är avgörande, utan snarare vilka domare man hamnar hos.

Men efter helgens tävling kollade jag kvallistan och det visade sig att vi fn ligger som nr 19 på 296,17 poäng. Jag får tyvärr känslan av att kvalpoängen kommer ligga ännu  högre i år än föregående år, så vi får hoppas att några av 2016 års tävlingar höjer våra kvalpoäng ett snäpp.

Mellan tävlingar, fixande på kliniken och välbehövlig samvaro med familjen har jag hälsat på ett gäng ljuvliga jack russellvalpar hos ”min” uppfödare Lotta Malmborg. Jag blir alldeles varm i hela kroppen när jag ser dessa sex veckor unga individer som är i full gång med att upptäcka VÄRLDEN!

En liten tik är ännu inte tingad, och hon var så bedårande att jag var på väg att stoppa henne innanför jackan och ta med henne hem.

Vet du någon som är intresserad av en jack russell (eller kanske är du själv det?!) så hör av dig till Lotta. Jag vet att Lotta i första hand avlar på sunda hundar med ett suveränt härligt temperament (jag har ju haft förmånen att ha två underbara jack russells från henne!) och hennes terriers är både föriga, samarbetsvilliga, sociala och fartiga. Och alldeles, alldeles underbara. <3 Du kan se mer av valparna på hennes sida Lottas valpar

 

 

2 reaktioner på ”Jobb, tävling och valpmys”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Scroll to Top