Lydnads-SM 2016!!

Nu har alla resultat kommit in för SM-kval 2016. Och vi är med!! 🙂

Förra kvalperioden var vår första i elitklass, och då perioden var slut hade vi 296 poäng i snitt. Tyvärr räckte det inte riktigt för att få starta, och vi hamnade som femte reserv.

I år låg våra poäng snäppet högre – 297,83 – men jag trodde verkligen inte att det skulle räcka nu heller!! Vi gjorde vår sista start i mars denna kvalomgång, och då jag inte hade möjlighet att göra fler starter så var det inte så mycket annat att göra än att vänta och se. Många tävlingar återstod, och flera ekipage låg redan långt över 300 poäng på sina starter, så jag hade inga stora förhoppningar alls.

Därför är jag lite extra glad när jag nu inser att vi faktiskt kommit med! Och jag är väldigt lycklig över att ha min vapendragare Tarzan vid sidan på vårt första – men förhoppningsvis inte sista – SM. Tjohooo!!

Tack alla ni som hållt tummarna för oss! Det hjälpte verkligen! 🙂

 

21 reaktioner på ”Lydnads-SM 2016!!”

 1. Jamän det har jag sagt hela tiden fastän du vägrat inse det! Bra att poletten äntligen trillat ner! ?? Härliga Trasan och fina du….vet inte om jag sett ett elipage som insprirerat mig mer än ni. Du som alltid peppar och ger massa positivt till oss, nu är det vår tur att få heja på er!! Vi är många som är lika glada som du Helene! ❤️ Kram

  1. Ha ha, svårt att tro något innan det är helt klart. 🙂
   Gulle dig för dina fina ord och generösa kommentarer. Det värmer ska du veta. <3

   Ja, du har ju varit med nästan hela resan och räddat oss från både attackerande boxrar och ilskna terriers… 😉

   Hoppas jag får chansen att heja på dig och "gudinnan" på Bruks-SM framöver.

   Stor kram från oss!

 2. Grattis Hel”ene och Tarzan!! ? ? Fast jag är inte dugg förvånad. Ni är verkligen duktiga och trevlga att se!! Lycka till på sm!

  1. Jag förstår att ”grannen” skvallrat! 🙂
   Tack snälla du. Vi ses i början av juni igen. 🙂

 3. Sharon & Koe

  Ni är SÅÅÅÅÅÅ värda detta! Ni kommer att bli livsfarliga tillsammans…. Bästa bästa teamet…..
  Och jag är så glad att jag får hänga med er en hel helg…. Bara det lixom….. :_- :_)

  1. Tack vännen! <3 Ja det ska bli superkul att hänga med varandra – och heja på varandra! Och är det några som kommer bli livsfarliga så är det du och Koe! 🙂
   Kram!

 4. eva malmport

  Tjohooo!!! Grymt bra jobbat. Vilket team du och Tarzan är. Jag önskar er stort lycka till och GRATTIS i massor!! Håller tumme och tror på er. Kram eva

 5. Tjohooo!!! Yes!! Jippi!! Visste att ni skulle lyckas i år 😀 Är stolt & glad att få vara med på er resa ni är verkligen värda denna SM plats.
  Som alla andra här har noterat redan så är ni ju perfekta för varandra du och Trasan <3 Vi kommer att ta med oss Östgötska hejarklacken "då döö" kommer vi att lyfta upp er till skyarna 😉 Kram på er!

  1. Ha ha ha, ”ja då döö” _ ”då vet en inte va som kan hänne!!” 🙂
   Tack fina du, jag känner mig redan upplyft. Och vad månne då inte komma… 🙂
   Kram kram <3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Scroll to Top