Nu har alla resultat kommit in för SM-kval 2016. Och vi är med!! 🙂

Förra kvalperioden var vår första i elitklass, och då perioden var slut hade vi 296 poäng i snitt. Tyvärr räckte det inte riktigt för att få starta, och vi hamnade som femte reserv.

I år låg våra poäng snäppet högre – 297,83 – men jag trodde verkligen inte att det skulle räcka nu heller!! Vi gjorde vår sista start i mars denna kvalomgång, och då jag inte hade möjlighet att göra fler starter så var det inte så mycket annat att göra än att vänta och se. Många tävlingar återstod, och flera ekipage låg redan långt över 300 poäng på sina starter, så jag hade inga stora förhoppningar alls.

Därför är jag lite extra glad när jag nu inser att vi faktiskt kommit med! Och jag är väldigt lycklig över att ha min vapendragare Tarzan vid sidan på vårt första – men förhoppningsvis inte sista – SM. Tjohooo!!

Tack alla ni som hållt tummarna för oss! Det hjälpte verkligen! 🙂