Ny fräsch look på hemsidan

Hemsidan är uppdaterad och pimpad av min duktiga (och tålmodiga) webba Jenny Mellåker/Mellåker web. Hon har för länge sedan insett att jag är oteknisk som tusan och vill ha det enkelt – men stilrent och snyggt. Och det tycker jag hon lyckats väldigt bra med.

De flesta kurser kommer läggas upp här på hemsidan men vissa kommer bara upp i facebookgruppen High5 Hundsporthall. Höstens kurser har jag inte hunnit lägga upp ännu men de kommer snart, så ha koll om du är intresserad.

I skrivande stund är samtliga vårens och sommarens kurser fullbokade förutom temakursen Vittring&Fjärrdirigering som du kan läsa om nedan. Det finns 2 platser kvar på den kursen.

TEMAKURS VITTRING OCH FJÄRRDIRIGERING

Kursen är på tre heldagar och vi kommer jobba med det ena momentet på förmiddagen och det andra på eftermiddagen. Det kommer vara tre veckor mellan varje tillfälle och varje deltagare får en progressionsplan att jobba vidare till nästa kursomgång.

Omg 1 onsdag 18 maj kl 10-16

Omg 2 onsdag 8 juni kl 10-16

Omg 3 onsdag 29 juni kl 10-16

Max 6 deltagare

Kursavgift: 2500 kr

Anmälan via mail till: helene@high5hundkurser

VAD HÄNDER I VECKAN?

Snart kommer Lotta Bergman hit till Ullekalv och vi ska förbereda två nya avsnitt till vår youtubekanal DigIntoDogs som du kan läsa mera om här på startsidan. I morgon åker vi till Huskvarna för att spela in ett avsnitt om rapport med Monica och Jörgen Clasén och på lördag spelar vi in ett med hundfysioterapeut Marie Söderström som kommer handla om ”den hållbara sporthunden”.  Det är verkligen roligt att planera och spela in varje avsnitt. Vi lär oss nya saker hela tiden och målet är att varje avsnitt ska vara både intressant och inspirerande samt hålla bra kvalité – med ”amatörmått” mätt såklart.

Lotta sätter ljus och riggar kameror och mikrofoner inför en tidigare intervju med Lena Martens i fårstallet.

Lite hundträning ska vi nog också hinna med. I kväll ska vi träffa bruksträningsgänget en sväng. Malin bjuder på smörgåstårta (jag älskar smörgåstårta!) för att fira Smileys uppflyttning till elitspår, så det vill man ju inte missa! 😉

MERA BLOGG!

Min föresats är att det ska bli lite mer regelbundna blogginlägg här på sidan. Jag gillar ju att skriva och följer själv vissa bloggar som jag gillar och inspireras av.

Tanken är att det ska bli en blandning av hundlivet i Ullekalv och även lite träningstips&tankar. Kul om du hänger på! 🙂

2 reaktioner på ”Ny fräsch look på hemsidan”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Scroll to Top