Ny logga till High5 Hundkurser

mick metall

Jag behöver en ny logotype till High5 Hundkurser.

Den jag har nu är en hastigt tillkommen variant som känns lite trist och saknar stuns. Jag har inte gillat den tillräckligt för att göra något original på den (har gjort den själv så jag kan med gott samvete vara kritisk… 😉

logga pg

Mick har en egen logga och den är jag däremot väldigt nöjd med. Gillar looken och den känns ”rätt”. Jag är inte ute efter någon kopia på Mick-loggan, men skulle vilja ha lite av den typen om ni förstår.

mick logga

För tillfället har jag inga bra idéer, och har heller inte tid att försöka hitta några. Finns det någon av er som tycker det vore roligt att skissa på en ny High5-logga? Vill att den ska kännas glad och med lite ”wow!-känsla” i – gärna i två-färg.

Den behöver inte göras originalmässig, utan mer som ett första utkast/skissförslag. Känns det rätt och den blir nya loggan så får du en valfri kurs (tävlingslydnad eller mental träning) under hösten 2013 eller våren 2014 till ett värde av 2000 kr.

Har du några bra idéer och tycker det vore roligt att skissa lite, så maila mig ditt förslag på helenelindstrom6@hotmail.com

9 reaktioner på ”Ny logga till High5 Hundkurser”

  1. Gud så snygg micks logo är! Jag tycker den andra är fin också men förstår vad du menar, och jämfört med micks ser den lite blek ut. Önskar jag vore kreativ men tyvärr. 😉

  2. Är du ute efter bild och text eller bara text på loggan? Vill du att den ska ha high five symbolen som grundtanke?

    1. Funkar vilket som. Har nog tänkt en bild men bara text funkar också om den är ”rätt”. 🙂 Behöver inte ha highfive symbolen, utan det funkar med andra symboler också. 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Scroll to Top