IMG_0535

Jag och hundarna har fått en ny samarbetspartner.

Det är TuggMästaren.se som samlat allt gott i en och samma webbutik. Belöningar, motivation, tandvård och stimulans. Olika typer av proteinkällor och olika storlekar. Mjuka, hårda, långa och smala. Klassiker och naturligt snacks. Snabbtuggat träningsgodis och “långtugg”.

Mina hundar har alla fått olika favoriter bland gotterna. Alla hundarna älskar kycklinghjärtan, men förutom det har Mick fått en favorit i Lammvom. Tigge smaskar gärna på Chicken Nuggets och Tarzan kan gå genom eld för allt under kategorin Vilt. Nu tillhör mina hundar inte de mer kräsna, men jag har en kompis vars lilla pudel är mer nogräknad med vad som slinker ner i magen. Nu har hon hittat det perfekta träningsgodiset i Boxby Proline Puppy Snacks.

Förutom ett brett urval, bra priser och många kampanjer är servicegraden förstklassig.

 

Tävling!

Klicka på TuggMästarens logga här till vänster på sidan under “Sponsorer”, kika in under deras”Nyheter” och skriv sedan en kommentar här på min blogg där du gissar vilken av nyheterna som skulle bli din hunds favorit. På fredag kommer tre vinnare dras och de får alla 20% rabatt på valfri beställning från TuggMästaren. Obs! Gäller ord priser – inte redan rabatterade produkter eller kampanjer.