Nya förutsättningar. Nya möjligheter.

Foto: Lena Kerje

Efter en del funderande fram och tillbaka under vintern har jag tagit beslutet att säga upp mig på Laser&Hudvårdskliniken i Linköping. 

Det är stort tryck på kurser, privatträningar och mental coaching – både externt och här hemma på Talludden. I och med att jag kommer sluta mitt jobb inne i Linköping blir det mer utrymme, framförallt då det gäller privata träningar, för enskilda ekipage och träningsgrupper.

Mitt mål på lång sikt är inte att arbeta med hund, eller som coach på heltid. Jag vill gärna ha något annat jobb som motvikt till hunderiet, så att min hobby förblir en hobby och inte ett heltidsarbete. Kanske på grund av att jag uppskattar kontraster i livet. Jag har lite tankar kring detta och lämnar dörren öppen… 🙂 Men under våren 2017 kommer fokus ligga på hundträning – både på hobbyplan och som arbete.

Foto: Carina Lundin (tror jag) 🙂

Om du är intresserad av privat träning tillsammans med din hund, eller med ditt träningsgäng är du välkommen att höra av dig på min mail helenelindstrom6@hotmail.com 

Jag skräddarsyr upplägget för de träningsgrupper (eller enskilda ekipage) som kommer kommer hit. En del vill fokusera mest på den praktiska delen (momentteknik, samarbete, grundträning, motivation, kommunikation, övergångar mellan moment mm mm). Andra vill lägga mest fokus på den mentala träningen för egen del. Eller på en bra träningsplanering, få rätt målbilder eller kanske bara hitta tillbaka till glädjen i samarbetet med hunden. 

Oavsett vad ditt mål är tillsammans med hunden så är du välkommen att höra av dig.

Kurserna på Talludden 2017 är fullbokade så när på enstaka platser. Kika gärna in på kurssidan. 

http://www.high5hundkurser.se/kurser/

Foto: workdogs.se

Till helgen åker jag till Tånga Hed tillsammans med Diana, Lillemor och tolv förväntansfulla lydnadstalanger. Årets första läger väntar och ”tävling”, träningar, individuella samtal, föreläsningar och massa trevligt umgänge står på schemat. Vi i ledningen ser verkligen fram mot att träffa både nya som ”gamla” talanger. 🙂

1 reaktion på ”Nya förutsättningar. Nya möjligheter.”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Scroll to Top