Starka tillsammans – i träning, tävling och tanke

Nu har den kommit!! 🙂

Min kloka vän och goa kollega Jenny Wibäcks första (men säkerligen inte sista) bok har nu kommit från tryckeriet. Efterlängtad av flera än mig. 

Jenny har ett sätt att se på hundträningen – ja egentligen hela livet – på ett sätt som tilltalar mig. Lite lagom filosofiskt, med humor& glimten i ögat och öppet sinne. Man garvar alltid gott tillsammans med Jenny, samtidigt som man inspireras av hennes klokheter och härliga attityd. Och den känslan återspeglas även i hennes bok (jo, jag vet för jag har fått en liten sneek a peek).

Behöver du få få nya tankar i träningen med hunden, kanske lite andra infallsvinkar i kombination med en rejäl inspirationsboost? Då kan jag varmt rekommendera Starka tillsammans – i träning, tävling och tanke. 

http://www.lyckagard.se/skribent/starka-tillsammans-34385543

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Scroll to Top