DSC_0920

I dag stod programträning klass 3 på schemat.

Jag lyckades övertala Joachim att filma (tonåringar är tack och lov mutbara), och det är väldigt nyttigt att se hur momenten håller i en helhet. Jag är nöjd med Tarzans insats och blir väldigt glad då jag ser hur mycket mer balanserat och stabilt det ser ut nuförtiden. Att temperaturmätaren i bilen stod på +28 kanske spelade viss roll, men jag upplever överlag att min svartvita lilla kille hittat mera stadga och balans i träningen, i alla fall jämfört med hur det såg ut för ett år sedan.

Hoppas innerligt att Tarzan får vara så frisk och skadefri som möjligt i sitt liv, så vi får tillfälle att träna och ha roligt tillsammans många år. Han ger mig mycket glädje och så många roliga stunder, och jag är väldigt tacksam över att han blev min.

För den som är intresserad finns filmen här: http://youtu.be/P5BQhfn5n4E