Programträning klass 3

DSC_0920

I dag stod programträning klass 3 på schemat.

Jag lyckades övertala Joachim att filma (tonåringar är tack och lov mutbara), och det är väldigt nyttigt att se hur momenten håller i en helhet. Jag är nöjd med Tarzans insats och blir väldigt glad då jag ser hur mycket mer balanserat och stabilt det ser ut nuförtiden. Att temperaturmätaren i bilen stod på +28 kanske spelade viss roll, men jag upplever överlag att min svartvita lilla kille hittat mera stadga och balans i träningen, i alla fall jämfört med hur det såg ut för ett år sedan.

Hoppas innerligt att Tarzan får vara så frisk och skadefri som möjligt i sitt liv, så vi får tillfälle att träna och ha roligt tillsammans många år. Han ger mig mycket glädje och så många roliga stunder, och jag är väldigt tacksam över att han blev min.

För den som är intresserad finns filmen här: http://youtu.be/P5BQhfn5n4E

17 reaktioner på ”Programträning klass 3”

 1. Fy farao vad fint! Grymt impad av era moment, härliga energi och fart. Kanske allra mest impad över hur lugn och stadig han ser ut, mycket fin on och off du fått på honom. Härligt Helene! 🙂
  kram

 2. Mycket fint där! Och MYCKET roligt att någon törs visa en film och skriva att man är nöjd och stolt över sin hund utan att påpeka att det finns små detaljer som kunde varit ännu bättre…. Att du gillar din hund är det ingen som tvivlar på när man ser er och inte heller att han älskar det ni gör. Ska bli mycket roligt att följa er. 😉

 3. Jag tycker det ser väldigt snyggt ut! Så fint han håller i hop och huvudet verkar han ha med sig hela tiden. Det är skoj att se hans glädje och hur duktig ha tycker han är när du ger honom din ”tumme”. 😉
  Ses nästa vecka. Hemma hos dig?
  Kram Eva

 4. Så mycket fart o glädje!! 🙂 Är det tillåtet att belöna som du gör på tävling? Får man klappa händerna och låta hunden snurra? Jag tycker det ser häftigt ut men undrar bara om det är tillåtet för domarna?

 5. Jättefint! Skulle vilja veta hur du lärt honom att ta åt sig så mycket av din sociala belöning du gör i slutet av momentet. Jag har svårt att få min hund känna sig duktig och glad då jag bara belönar med mig själv. Har du några tips?
  mvh Jessie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Scroll to Top